bajk Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ma ktoś dojście do ori sprężyn s-line 1BE (-20) do mojego rumaka?
Kowal Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 siema. Zjawi się ktoś z podobna furką do mojej na spocie? bo nie miałbym kilka pytań i wątpliwości Nie sąde żebys znalazł. Tu każda fura jest wyjątkowa. Tak jakbyś się zapytał: "Wpadnę na spota z żona. Blondyna lat 21. jak ktos ma podobną to mam kilka pytań i wątpliwości" :polew: nosz kur. I jeszcze "będzie ktoś z VAGiem bo chciałem jej sprawdzić logi" :polew:
Al_Capone Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Bita? :polew: Trza sprawdzić grubość powłoki tu i tam :polew:
MoorPH Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Bita? :polew: Trza sprawdzić grubość powłoki tu i tam :polew: :polew:
kileeer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Normalnie przyjadę i obejrzę wasze laleczki, bo widzę że każdy z błędami jeździ do serwisu bo prosić o vag-a to wstyd, furki nie tłuczone tylko nówki z serwisu. pogratulować zakupów! pozdro
Buba Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Normalnie przyjadę i obejrzę wasze laleczki, bo widzę że każdy z błędami jeździ do serwisu bo prosić o vag-a to wstyd, furki nie tłuczone tylko nówki z serwisu. pogratulować zakupów! pozdro No ba. u szewczyka mamy znizke 99,9% na Vagowanko
Al_Capone Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a przy dziesiątym vagu, vagina gratis
musti Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Chłopczęta będzie miał ktoś dziś Vaga na spocie potrzebowałbym podłączyć pod swoją ?
Nosfer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 To komu Ja dałem kabel ? Myślałem, że Tobie
Flyer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ma ktoś dojście do ori sprężyn s-line 1BE (-20) do mojego rumaka? A co? Za nisko na TEIN'ie?
bajk Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ma ktoś dojście do ori sprężyn s-line 1BE (-20) do mojego rumaka? A co? Za nisko na TEIN'ie? założyłem zimówki - źle dobrany profil opon przez wcześniejszego właściciela i obawiam się, że nie wjadę na parking pod pracą :kox: doszedłem do wniosku, że jednak potrzebuję tym samochodem parkować na mieście i tein chyba pójdzie do sprzedaży
kokos Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ma ktoś dojście do ori sprężyn s-line 1BE (-20) do mojego rumaka? A co? Za nisko na TEIN'ie? założyłem zimówki - źle dobrany profil opon przez wcześniejszego właściciela i obawiam się, że nie wjadę na parking pod pracą :kox: doszedłem do wniosku, że jednak potrzebuję tym samochodem parkować na mieście i tein chyba pójdzie do sprzedaży po prostu musisz sie przyzwyczaic i nie wydziwiaj
MoorPH Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Normalnie przyjadę i obejrzę wasze laleczki, bo widzę że każdy z błędami jeździ do serwisu bo prosić o vag-a to wstyd, furki nie tłuczone tylko nówki z serwisu. pogratulować zakupów! pozdro No ba. u szewczyka mamy znizke 99,9% na Vagowanko :polew: :polew:
bajk Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ma ktoś dojście do ori sprężyn s-line 1BE (-20) do mojego rumaka? A co? Za nisko na TEIN'ie? założyłem zimówki - źle dobrany profil opon przez wcześniejszego właściciela i obawiam się, że nie wjadę na parking pod pracą :kox: doszedłem do wniosku, że jednak potrzebuję tym samochodem parkować na mieście i tein chyba pójdzie do sprzedaży po prostu musisz sie przyzwyczaic i nie wydziwiaj jeżdżę od maja na takiej glebie, zderzak hofele znacznie przód obniżył teraz te zimówki i już może być problem ;(
Kowal Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 szukanie odpowiedniego miejsca parkingowegp - 30 minut, fura przy ziemi - bezcenne [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 14:56_________________________________________________prawda o używanych samochodach ale taką "używką" bym pojeździł
Carlos Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 siema. Zjawi się ktoś z podobna furką do mojej na spocie? bo nie miałbym kilka pytań i wątpliwości Nie znam was jeszcze ale mam nadziej że poznam ;-) haha Wpadaj zobaczymy co tam masz Zmień info w profilu bo twój silnik to AVF a nie AWX Ale może się nie znam... :>
MoorPH Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 no ładnie kur.wa co tu taka cisza?
PIXI Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Wszyscy myją fury na spota bo Nowy ma przyjechać :gwizdanie: Siema popaprańce
.i.KALI.i. Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Wszyscy myją fury na spota bo Nowy ma przyjechać :gwizdanie: Siema popaprańce nowy niech dupe ogoli lepiej i wkupne niech zakupi
Rekomendowane odpowiedzi