Kunio Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 chyba nie jestem w temacie. Co znowu za spotkanie ?
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 bo trzeba na spotach byc a nie strzelic focha bo daleko do reala
adamooo Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 hehe Klaudyna już wie o wyjeździe i co foch z przytupem pewnie na tydzien czasu ciekawe jak tam ono zalatwi :eek: Ja nie robiłem ani jednego zdjęcia fury Lukasa więc hamujta bajere tu chodzi o zdjecia z aukcji te co podales hehe ale ja tamtych fotek też nie robiłem Dobra newermajnd Żółw ma łamanie
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 nie strasz go bo nie pojedzie w piatek na szkolenie no ale my tu gadu gadu a gdzie jest nasz głowny szkoleniowiec :biggrin:
Norbi Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Gdzie master naszej ceremonii LOOOOOKIEEEEERRRRR :exclaim: :exclaim: :exclaim:
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Pewnie juz dzisiaj zaczyna szkolenie no ale bez niego to nie ruszymy
Norbi Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Pewnie juz dzisiaj zaczyna szkolenie no ale bez niego to nie ruszymy No w morde ani na krok :exclaim:
platiniumm Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 lukas doszedles do siebie juz po wczorajszym bedzie trzeba jeszcze powtorzyc to jakos gdzie beda lepsze warunki
Norbi Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Korci mnie wyjazd z Witsem ale powrot za wczesnie :exclaim: pucowac sie kiedy, a raczej o ktorej kto wraca [ Dodano: 14-03-2007, 18:21 ] lukas doszedles do siebie juz po wczorajszym bedzie trzeba jeszcze powtorzyc to jakos gdzie beda lepsze warunkiPowiem Ci Plati,że furka Twoja rwie az miło popatrzec. Wczoraj jak na 2-czce przycisnąłeś, to aż tył przysiadł :exclaim: rewela...
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 lukas doszedles do siebie juz po wczorajszym bedzie trzeba jeszcze powtorzyc to jakos gdzie beda lepsze warunki Plati powtorka bedzie ale na dluzszym odcinku i jak skrzynie ogarne u szewczyka bo przekladka 1-2 to tragedia
ono Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Korci mnie wyjazd z Witsem ale powrot za wczesnie :exclaim: pucowac sie kiedy, a raczej o ktorej kto wraca No jeśli mi sie uda pojechać a to dalej uj wie to będe wracał jak ochłonę po szkoleniu czyli hmmm na pewno nie rano , hyhyhy
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Plati no ale cudow to nie bedzie zobacz swoj podpis i ty masz to zmierzone ja w nowosci mialem 220 kucy i 300 Nm a ile teraz zostalo no i jeszcze waga auta takze baty dostaje ale i tak jestem bo wlasnie takie auto chcialem z takim dzwiekiem a nie jakies tam kosiarki :biggrin:
Gość rob Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 chcialem z takim dzwiekiem a nie jakies tam kosiarki jestem tego samego zdania, V6 rulezzz
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 chcialem z takim dzwiekiem a nie jakies tam kosiarki jestem tego samego zdania, V6 rulezzz no i do tego niby same koncowki wydechu ale dzwiek jak dla mnie w srodku ma zaje*** "prawie" taki jak u Norbiego :biggrin: No to chlopaki dzwonil ktos do naszego szkoleniowca
Norbi Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 chcialem z takim dzwiekiem a nie jakies tam kosiarki jestem tego samego zdania, V6 rulezzz no i do tego niby same koncowki wydechu ale dzwiek jak dla mnie w srodku ma zaje*** "prawie" taki jak u Norbiego :biggrin: No to chlopaki dzwonil ktos do naszego szkoleniowca Dzwoniłem w środku dnia i był niedostępny.Masz świętą racje Lukasiku, tam jest prawie dwiescie kucy , a u Ciebie cięższa fura i Qattro( pamietasz jak na spocie upalalismy jeden po drugim B6 1.8T i to nie jechało w porównaniu do B5 1.8T?) tu jest podobna sytucja, ale wygląd Twojej niuni, dzwięk robi powalajace wrazenie. Nie widziałem do tej pory ładniejszej, zrobionej bardziej ze smakiem B6. Moc na pewno trzyma fabryczna, przecież toż to new furka i tu nie masz co szukać dziury w całym. I jak to mi kiedyś powiedział Marek Staszewski " jak byś chciał się scigać to kupiłbyś wyscigową fure,a nie rodzinnego kondona 2.5TDI" i tu jest sytuacja analogiczna... Za taka kase mógłbyś kupić dwie S4, ale wybrałeś co innego i wybrałeś REWELACYJNIE! END :biggrin:
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 a u Ciebie cięższa fura i Qattro no musze ja zwazyc bo jestem bardzo ciekaw ile to ma KG bo nie dosc co quattro to jeszcze gaz z butla 65L no i wyposazenie FULL wypas jak to kiedys ktos pisal kazdy kabelek wazy swoje. Za taka kase mógłbyś kupić dwie S4, ale wybrałeś co innego i wybrałeś REWELACYJNIE! END No Norbi dziekuje tym bardziej ze ty mi powiedziales na Broniszach jedno slowo BRAC :exclaim: :biggrin: i naprawe jak narazie nie zaluje tego kroku bo auto super wkoncu ten zwykly pazdzioch B5 zamienil sie w cos za czym ludzie sie ogladaja i robia sobie zdjecia :eek:
Norbi Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 No Norbi dziekuje tym bardziej ze ty mi powiedziales na Broniszach jedno slowo BRAC i naprawe jak narazie nie zaluje tego kroku bo auto super wkoncu ten zwykly pazdzioch B5 zamienil sie w cos za czym ludzie sie ogladaja i robia sobie zdjecia I o to chodzi stary i tego sie trzymaj :exclaim:
Kunio Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Nie widziałem do tej pory ładniejszej, zrobionej bardziej ze smakiem B6. Moc na pewno trzyma fabryczna, przecież toż to new furka i tu nie masz co szukać dziury w całym. aż się wzruszyłem pazdzioch B5 zamienil sie w cos za czym ludzie sie ogladaja i robia sobie zdjecia za moim B5 tez sie ludziska ogladaja i ma 12 lat, jest warte 20 tys a nie ponad 60
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Kunio o twoim furaku juz sie wypowiadalem i tutaj i tobie osobiscie takze nie bede sie powtarzal
Rekomendowane odpowiedzi