Lukas Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 (a właściwie stał na światłach koło ZOO) widze ze duza grupa krazy blisko mnie po dotarciu na miejsce grzejemy wódę a mon cherry kiedy zaczniemy no ja tak jak mowilem o 17 koncze robote takze pewnie wylot o 18 na 20 na miejscu i zaczynamy
poziek Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 lukas23, ja ciebie nosić nie będe jak się skończysz tymi czekoladkami:P
Al_Capone Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 ja ciebie nosić nie będe jak się skończysz tymi czekoladkami beda jakies mulatki? :twisted:
poziek Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 wujek Lookier ściągnie tajki i hawajki :exclaim: :twisted:
wit.s Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 ,, dobre bo polskie" Bezwzględnie w pierwszej kolejności :biggrin:
spanky Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 ,, dobre bo polskie" Bezwzględnie w pierwszej kolejności :biggrin: w lokalnym barze powinniscie wyrwac kilka miejscowych misek ..... :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 bawcie sie na szkoleniu jak damy :twisted:
Lukas Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Lucas, wysłałam płytke ze zdjęciami, dzisiaj powinna do Ciebie dotrzeć no to sprawdze skrzynke dzisiaj do płytki dołączyłam niespodziankę :redface: a dziekować :biggrin: tylko nie zjedz wszystkich na raz, bo Cię będzie rano głowa boleć tak jest :exclaim: a dzisiaj widzialem ciezarowke z taka duza reklama MON CHERRY jakby tak cala zjesc to kac z tydzien czasu by trzymal w lokalnym barze powinniscie wyrwac kilka miejscowych misek ..... bedziemy sie rozgladac :twisted:
Al_Capone Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 dobre bo polskie To wie kazdy, ale Poziek napisal, ze lukas bedzie cos szalal z "czekoladkami"
Norbi Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Gdzie ten nasz mistrz ceremonii :exclaim: Najważniejszy człek, a wiecznie nieosiągalny LOOOOOKIEEEER przyjacielu :exclaim: :exclaim: :exclaim: [ Dodano: 15-03-2007, 17:06 ] aaa i jeszce jedno. Jak i o której wracacie w sobote Nie pytam ekipy wczesnoporannej :biggrin: tylko letkich śpiochów i potrzebuje dwóch miejsc, bo jestem chłop śląski w d*pie szeroki, a w barach wąski
Lukas Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 wysłałam płytke ze zdjęciami plytka jest do płytki dołączyłam niespodziankę niespodzianka zaczeta jestem wlasnie po jednej Brynia za wszystko piknie dziekuje ale z tymi znaczkami to juz naprawde pojechalas :redface: :biggrin: Najważniejszy człek, a wiecznie nieosiągalny w sumie jakby podal adres i klucze nam to jest nie potrzebny
wit.s Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 to jest nie potrzebny Noż. czysta herezja. Lukas nie jedz więcej tych czekoladek :-) Zabrać mi jutro lapka ze zdjatkami/filmami. Ja spróbuję wyświetlacz multi skołować
Lukas Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Te znaczki to był właściwie przypadek, pani na poczcie takie mi podała, ale też się uśmaiałam do łez siostra przynosi mi list i mowi jakas Walentynka do Ciebie od Bryni tylko chyba troche pozno Zabrać mi jutro lapka ze zdjatkami/filmami to juz do ono no ale filmy z imprezy sa
Norbi Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Lookier człowieku zlituj sie ... gdzie ta hacjenda
spanky Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Lookier człowieku zlituj sie ... gdzie ta hacjenda widze ze cisnienie podskoczyło .... :twisted:
Lukas Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 :biggrin: jutro szkolenie a prowadydjera niet
spanky Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 :biggrin: jutro szkolenie a prowadydjera niet narobil smaku i uciekl ...
Norbi Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 narobil smaku i uciekl ... no jakoś tak ale znajdziemy
Lukas Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Spanky ty widzialem zrobiles duzo foto na zlocie nie masz gdzies tego zgranego zeby mi pozyczyc na spocie np. w ten wtorek :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi