Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 posłuchaj refrenu [..] możesz przywieźć koleżanki: :gwizdanie: :kox: :kox: Jeeeeeebany szyderca :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 solidarność kagańców - chesz być w naszym klubie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: oj tam oj tam ... wiedziałem że sie ucieszysz [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 21:21_________________________________________________ zdziwiła mnie naiwność Adasia że niby w czym ? toć Ziomowi pomóc tylko chciałem .. potem mnie może w ramach wdzieczności na suczki Ożarowskie zaprosi
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dwie ostatnie ogniste są niezłe :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 fota dla mnie bardzo klimatyczna. Leczyłem się kroplówką po zlocie A3. Koleżanka, która leży za mną jest ratownikiem medycznym i faktycznie mnie uratowała wtedy Rudzielce baaaardzo fajne. Takie suczo wredne Dobrej nocki mordeczki P.S. Poziomek fota może zostać.
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 P.S. Poziomek fota może zostać. resztę fotek trzymam na czarną godzinę :wink4:
moskal Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 siema bydlaki [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 06:40_________________________________________________ P.S. Poziomek fota może zostać. nie moze , tylko musi :kox: Kali ty bydlaku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
antalek1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 08:15_________________________________________________Może ktoś ma czujnik grubości lakieru? Chcę obejrzeć samochód żonie, a cena podejrzanie niska. Może jakiś szrot:)
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 siema P.S. Poziomek fota może zostać. resztę fotek trzymam na czarną godzinę :wink4: nie pitol wklejaj
MoorPH Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 http://www.tvn24.pl/24467,1629586,0,1,pirelli-2010-piekne-kobiety-i-dzungla-brazylii,wiadomosc.html
Pingvin Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dobry, Martwy koń w biznesie Stara mądrość mówi, że kiedy stwierdzimy, iż padł koń, na którym jedziemy, najlepszym wyjściem jest z niego zsiąść. Jednakże w biznesie znane są również inne strategie, między innymi: 1. Kupno mocniejszego bata. 2. Zmiana jeźdźca. 3. Zapewnienia typu "Zawsze jeździliśmy w ten sposób na koniu." 4. Zwołanie komisji do zbadania konia. 5. Organizowanie delegacji mających na celu sprawdzenie, jak gdzie indziej jeździ się na martwych koniach. 6. Opracowanie standardów dotyczących jazdy na martwych koniach. 7. Zatrudnienie psychologa mającego przywrócić martwemu koniowi chęć dojazdy. 8. Szkolenie dla pracowników w celu podniesienia ich zdolności jeździeckich. 9. Analiza sytuacji martwych koni w dzisiejszym otoczeniu. 10. Zmiana norm, dzięki której koń nie zostanie uznany za martwego. 11. Zatrudnienie podwykonawców mających ujeżdżać martwego konia. 12. Zebranie wielu martwych koni w celu zwiększenia szybkości. 13. Ogłoszenie, że żaden koń nie jest zbyt martwy. 14. Przeznaczenie dodatkowych środków na zwiększenie wydajności konia. 15. Przeprowadzanie analizy rynku mającej wykazać, czy podwykonawcy mogą ujeżdżać tego konia taniej. 16. Kupno produktu mającego sprawić, że martwy koń będzie biegał szybciej. 17. Ogłoszenie, że koń jest teraz: lepszy, tańszy i szybszy. 18. Przeprowadzenie badań nad sposobami wykorzystania martwych koni.
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 letallec Tomku jak tam mandat z Kobylnicy ?
letallec Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 letallec Tomku jak tam mandat z Kobylnicy ? Pozamiatane 200PLN i 0pkt. Wynegocjowane z panią M. Polecam
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 letallec Tomku jak tam mandat z Kobylnicy ? Pozamiatane 200PLN i 0pkt. Wynegocjowane z panią M. Polecam U mnie 50 i 2 pkt. Poszło na Żonę Pani pomyliła się i dała mi 200 z punktami..albo 200 bez punktów..zadzwoniłem i uzgodniliśmy 50 zł
Rekomendowane odpowiedzi