Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Obczajta jak się robi auta http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery&gallery=13 :naughty: daleko nie szukac nie pamietam czy wklejalem http://www.stajniamustangow.pl/ To chyba całkiem inny poziom Dobry
MoorPH Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 sieeeeeeeeeemaaaaaaaaaa _________________________________________________ kokos 100 lat chyba nie dam rady,ale dzieki Dasz radę Zdrówka I ja oczywiście dopisuje się do najlepszych życzeń.. [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 09:32_________________________________________________ ja pier.dole ,co za pedały w tej warszawie mieszkają , spadnie troche sniegu i jadą 7 km/h Szczerze mówiąc to coś w tym jest.. Dziś jechałem ze starzyńskiego na żerań to korek jak chu.j... a dodatkowo stłuczka.. A ciemne (czarne) Audi A4 b5 avant rozjebane i jakaś cytryna.. chyba C5..[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 09:34_________________________________________________Poprawka to nie Citroen a renault.. http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1633528,0,,grozny_wypadek_na_jagiellonskiej,wiadomosc.html
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ŚNIEG... nie ma to jak zaczac tydzien od wyjazdu bokiem z garazu
AndyN Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ŚNIEG... nie ma to jak zaczac tydzien od wyjazdu bokiem z garazu Bez rozgrzania turbiny?
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie krecilem go do 4000 na jedynce, nie boj zaby
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie krecilem go do 4000 na jedynce, nie boj zaby Tylko do 3800
Nosfer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie krecilem go do 4000 na jedynce, nie boj zaby Tylko do 3800 Aż się zagrzał.. Dajesz mu Flyer !! Dajesz :polew:
MoorPH Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie krecilem go do 4000 na jedynce, nie boj zaby Do 3999
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Panowie polećcie jakiś dobry warsztat w warszawie najlepiej Ursynów okolice gdzie mogę zostawić autko na sprawdzenie i ewentualne odnalezienie wycieku wody na dywaniki przedni kierowcy nie będę już się rozpisywał o co kaman bo opisywałem wszystko w innym wątku :/ a niestety zaczęła się zima śnieg i będzie coraz gorzej :/ a ja mam mokro na dywaniku
Nosfer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Panowie polećcie jakiś dobry warsztat w warszawie najlepiej Ursynów okolice gdzie mogę zostawić autko na sprawdzenie i ewentualne odnalezienie wycieku wody na dywaniki przedni kierowcy nie będę już się rozpisywał o co kaman bo opisywałem wszystko w innym wątku :/ a niestety zaczęła się zima śnieg i będzie coraz gorzej :/ a ja mam mokro na dywaniku W innym.. i w tym... Aż do zerzygania
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 heh no dokładnie tylko nikt mi nic nie polecił a ja nie mogę już dłużej czekać :/ a będzie coraz gorzej :/ :wallbash: :wallbash:
Nosfer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 heh no dokładnie tylko nikt mi nic nie polecił a ja nie mogę już dłużej czekać :/ a będzie coraz gorzej :/ Masz dział z polecanymi zakładami, wybierz jakiś zadzwoń - zapytaj.. Ciężko coś polecić, bo pewnie nikt z czymś takim do mechanika nie jechał, więc skąd ma wiedzieć czy będzie dobry.. kombinuj stary. Życie to nie je-bajka..
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 hehe no ta kurde muszę coś zrobić no muszę muszę ktoś kiedyś pisał o jednym warsztacie chyba na Pradze ale za cholerę nie mogę znaleźć teraz ich nazwy :/
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jedź na Przasnyską hmm nie wiem czy właśnie to nie było to prawie Praga ok omówiony na 8 jutro zobaczymy czy podołają i ile zapłacę oby nie było to coś poważnego :/
Italiano Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ŚNIEG :banan: :banan: :banan1: :banan2:
Nosfer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jedź na Przasnyską Norbiak wyszorował Ci auto ? Widziałem, że spod polaru wystawał mu kawałek czerwonego bikini Więc przygotowany był jak należy
krzyniek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ŚNIEG :banan: :banan: :banan1: :banan2: a Ty gdzie jesteś ? żeś śnieg zobaczył
Rekomendowane odpowiedzi