poziek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Chłopaki, który z Was jest gotowy? Pierwszy jest Nosfer
Nosfer Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Chłopaki, który z Was jest gotowy? Pierwszy jest mój szef - Nosfer Gotowy jak zawsze
krzyniek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ludzie już na święta powyjeżdżali albo Poziek śpi pewnie robi kobiecie śniadanie A moze pojechal wybrac pierscionek... a potem: Prosty komunikat werbalny jako gwarancja efektywności przekazu informacji: - Nataszko, zjedz kawałeczek tortu! - Dziękuję, Jureczku, nie chcę. - No spróbuj, bardzo smaczny! - Nie, dziękuję. Ja po osiemnastej już nie jem nic słodkiego. - Nataszko, proszę. Jureczku, ja deserów w ogóle nie jadam... - Żryj ten tort, karwa! Pierścionek w nim jest, żenić się z Tobą chcę!
Nosfer Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ludzie już na święta powyjeżdżali albo Poziek śpi pewnie robi kobiecie śniadanie A moze pojechal wybrac pierscionek... Bracie spod tej samej gwiazdy - Też go to czeka, a wtedy nasza szydera będzie nie do opanowania
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Bracie spod tej samej gwiazdy - Też go to czeka, a wtedy nasza szydera będzie nie do opanowania do tego momentu to mnie z klubu wywalą
Nosfer Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Bracie spod tej samej gwiazdy - Też go to czeka, a wtedy nasza szydera będzie nie do opanowania do tego momentu to mnie z klubu wywalą Słusznie Przyjedziemy pod kościół :polew: Chyba wolisz przeżyć to bez świadków ?
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Przyjedziemy pod kościół :polew: Oby nie
Aydaho Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Przyjedziemy pod kościół :polew: Oby nie kościół chyba nie honoruje takich związków póki co
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Przyjedziemy pod kościół :polew: I w tym dniu cała Polska pogrąży się w żałobie...
Nosfer Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Przyjedziemy pod kościół :polew: I w tym dniu cała Polska pogrąży się w żałobie... W żałobie ? A nad czym tu płakać ? Ja tam wyruszam na wielką fetę Ku*wa zobaczycie - jak Poziek się ożeni to z niego nie zejdę przez 5 lat. :polew:
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ku*wa zobaczycie - jak Poziek się ożeni to z niego nie zejdę przez 5 lat. :polew: Jak tak dalej pójdzie to za tydzień mnie tu nie będzie :tongue4:
Aydaho Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ku*wa zobaczycie - jak Poziek się ożeni to z niego nie zejdę przez 5 lat. :polew: Jak tak dalej pójdzie to za tydzień mnie tu nie będzie :tongue4: czyżby już engejdżt ?
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 czyżby już engejdżt ? Nie VIPy wrzeszczą, że za tą akcje http://www.a4-klub.pl/smf/punkt_28_regulaminu_forum-t107558.0.html to będą szukać teraz na mnie haków najlepiej na bana
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 to będą szukać teraz na mnie haków najlepiej na bana nie ma dowodów na ciebie :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 to będą szukać teraz na mnie haków najlepiej na bana nie ma dowodów na ciebie :polew: :polew: :polew: kurde zaraz zacznę przewalać radumskie i miętkie pytki i kasować te teksty o giejach i asfaltach
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 kurde zaraz zacznę przewalać radumskie i miętkie pytki i kasować te teksty o giejach i asfaltach nawet jak skasujesz to ci z ełu skopiowali
Tukan Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 kurde zaraz zacznę przewalać radumskie i miętkie pytki i kasować te teksty o giejach i asfaltach Stary to Ci miesiac zejdzie
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Poziek jak coś to będziesz wpadał do mnie i będziemy pisać razem, żeby nie było, że użyczam konta. a tutaj fajna A3 i laska w zestawie:
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Poziek jak coś to będziesz wpadał do mnie i będziemy pisać razem, żeby nie było, że użyczam konta. a tutaj fajna A3 i laska w zestawie: To może podesłać ci login i hasło moje póki działa ? Poczytasz sobie :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 To może podesłać ci login i hasło moje póki działa ? Poczytasz sobie dawaj dawaj, zmienie CI hasło i skończe ere Poźka na forum. I ban nie bedzie potrzebny
Rekomendowane odpowiedzi