MoorPH Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 A karwa znalazłem już chyba ten namiar i dzwoniłem , bez sterownika w bryce wszystko w pilocie ,wyświetlacz ,temp w samochodzie ,wodotryski +/- 8 tyś , f*ck !!! Kalesony kup.Wyjdzie taniej Co racja to racja.. Ale ja juz z nich wyrosłem.. ;p 8k to lekka przesada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 No właśnie też tak gdzieś słyszałem dlatego sie zdziwiłem tą ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Może farelka i kabel do domu Bałbym się ze fura spłonie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ono, zadzwoń tutaj 604 86 82 84. Koles jest w Węgrowie, może ma taniej. Ja tam swoje serwisowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 No właśnie też tak gdzieś słyszałem dlatego sie zdziwiłem tą ceną. Poszukaj ori instalacji na allegro i wyrezaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ku***a, Kuniak cycu ty żyjesz? Sprawdzałem Fly , masakra, strasznie dużo rezania ,części ,żeby było ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zmien bryke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 zaliczylem jeden chodnik bokiem ???? podobno jakiś szaleniec skuterem śnieznym po wisłostradzie dopierdziela i coś tam Di Curva wrzeszczy :polew: :polew: :polew: :polew: Karwa pały mnie zwineły bo jechałem chodnikiem do roboty :D Koreczki megaaaaaaaaaa I jak się tłumaczyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Fly ty to masz łeb jednak , hehe Dzwoniłem Kuniak , 7 tyś I jak się tłumaczyłeś ? decayed grin Tylko mnie zj***li , ale powiedziałem że kawałek do roboty tylko, potem też zrobił sie korek na chodniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ono, zadzwoń tutaj 604 86 82 84. Koles jest w Węgrowie, może ma taniej. Ja tam swoje serwisowałem :shocked: :shocked: gdzieś był :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ono, a na co Ci wyswietlacz w pilocie? Bez tego pewnie z 2 tys mniej Jak widać żyję i obserwuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ono, a na co Ci wyswietlacz w pilocie? Bez tego pewnie z 2 tys mniej Jak widać żyję i obserwuję jeszcze trochę i się Plati znowu pokaże :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Boss'owie wracają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Boss'owie wracają widziałem cie cały czas na streetracingu kiedy na spota wpadasz ? popatrzylibysmy na te twoje paskudne morde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Bo tam nie miałem bana ;P Wpadnę jak sobie zimówki kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Oooooooooo! Kuuuuuuuuuuuuuuuu...nio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wpadnę jak sobie zimówki kupię zobacz http://moto.allegro.pl/item844188056_opony_zimowe_145_80_13_wroclaw_montaz_w_cenie.html :kox: idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ale kurde silnik zimny wszystko zimne , tak sobie walisz z pilota przy kawce bryka odmarzła ciepło , kox , ale 8 tyś to przesada lekka. Może farelka i kabel do domu , heheh Webasto daje radę. Ale i tak najlepszy ogrzewany garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 13:52_________________________________________________ idealne .. do Seicento :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi