wit.s Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Wczoraj przed pijaństwem już bliśmy. Zamrażarka zamknięta niestety. A w sauenkach sprzedawałem stare, sprawdzone metody "Dzień dobry-my jesteśmy z grupy kontroli temperatury saunowej". A po chwili "Idziemy, bo tu zimno, trzeba zgłosić kierownictwu" Nie wiem dlaczego, ale gdziekolwiek wchodziliśmy - ludzie szybko i w pośpiechu się ulatniali :twisted:
Lukas Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Zamrażarka zamknięta niestety pewnie ktoregos razu sie drzwi zatrzasnely z kims w srodku i teraz rozmrazaja :eek: A w sauenkach sprzedawałem stare, sprawdzone metody pamietaj ze te wiatraki trzeba tez poprzestawiac
T-żółw Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 he he he oniak torcik malinowy chłopaki, gdzie jutro spocik ..nie to, że niedoczytałem tekstu w podpisie Lukaszka ale skwaru na zewnątrz nie ma i zapytowywuje :smile:
Lukas Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Robimy na Torwarku tylko kurtki zabierac bo zaraz znowu pol ludzi nie przyjedzie bo daleko
T-żółw Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 zaraz znowu pol ludzi nie przyjedzie bo daleko napisz tylko, że 3.0q będzie można ujeżdzac i będziesz bilety na spota sprzedawał :biggrin:
Lukas Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Specjalnie wozu nie tankowalem zeby nie bylo jutro chetnych no chyba ze na przejazdzke na stacje
Lukas Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 nic nie jest robione bo to robota na dluzszy czas sprezynka 5 zł a za wymiane zaplace 1000zł takze narazie daruje sobie
poziek Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 to jak będziesz sprzęgło robił rozumiem sezon się zaczyna więc rozumiem, że sprzęgło już niedługo [ Dodano: 20-03-2007, 00:29 ] czy wiadomo coś o ksenonkach przeciwmgielnych
Lukas Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Dokladnie Poziek jak bedzie sie sprzeglo domagalo spieka to przy okazji to badziewie sie wymieni bo niby mozna sie dostac od gory ale wymiana jest od dolu tego ustrojstwa
adamooo Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 luk jedź ma marsa do zakładu..zrobią Ci to za 200zeta
Lukas Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 adas wszystko sie zgadza ale do normalnej jazdy to to nie przeszkadza takze moze poczekac az sie ogarne i dorosne do spieka :twisted:
wit.s Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 czy wiadomo coś o ksenonkach przeciwmgielnych Jesteście dziki. Czekam aż będziecie rezać lampy stopu i pozycyjny tył w biksenonie Uuuuch-jestem po dwóch dniach łojenia. Praktycznie całonocne impry a w ciągu dnia normalnie praca. Dobrze, że nie trwa to dłużej, bo genu A bym już nie wyłączył :biggrin: . Dziś jeszcze do południa, a zaraz potem idę wymoczyć alk w sauence i jaccuzi. Na spota dzisiaj nie dojadę
Lukas Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Na spota dzisiaj nie dojadę odrobisz to jakos np. impreza w piatek
Norbi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Jak zamierzacie dupska wietrzyc pod Torwarem to szczęścia, zdrowia :exclaim:
spanky Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 czy w taka pogode Torwar aktualny .... moze parking w Promenadzie ...
Norbi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 moze parking w Promenadzie ... W Realu mistrzu
Kunio Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 zy wiadomo coś o ksenonkach przeciwmgielnych pierdzielnij sie w leb lepiej. Pomysl o jakiś felgach wkoncu bo jak narazie to nawet trixenony mu uroku nie dodadza :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi