Al_Capone Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 no ja niestety musze poprzec Kunia. Po kiego H ksenony w przeciwmglowych? :eek: I tak sie ich nie uzywa a bajer watpliwy... troche a'la Biemdabylju :twisted:
Kunio Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 no ja niestety musze poprzec Kunia. Po kiego H ksenony w przeciwmglowych? pewnie mysli ze bedzie lepiej widzial we mgle poziek ja bym se lepiej zalozyl diody niebieskie na spryskiwacze szyb, bedzie pasowalo do twoich zaje!@#$% felg
Norbi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 to wkoncu gdzieReal to moje życzenie, a gdzie rada najwyzsza uradzi tego nie wiem :confused:
ono Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Dobra qwa jedziemy do reala , Nobi sie jeszcze nalata pod torwar.
Al_Capone Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 rozpogodzilo sie ale i tak zimno... Mi tam torwar megapasuje ale moze lepiej bedzie pod daszkiem. Kuna diesla mam dostosuje sie
spanky Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 to wkoncu gdzieReal to moje życzenie, a gdzie rada najwyzsza uradzi tego nie wiem :confused: a gdzie ten real
Norbi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 a gdzie ten realPołczyńska naprzeciwko ciepłowni Wola
Lukas Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 SPOT REAL POŁCZYNSKA -1 niebieski WTOREK 20.03.2007r godz. 19 Ono i spanky zdjecia dla mnie ono ty jeszcze film z impry ostatniej
Norbi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 SPOT REAL POŁCZYNSKA -1 niebieski WTOREK 20.03.2007r godz. 19 Yeeeaaaahhhhhh :biggrin:
Lukas Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Torwarek musi poczekac jeszcze tydzien dwa bo nie bedziemy tam stali w deszczu [ Dodano: 20-03-2007, 14:06 ] Po kiego H ksenony w przeciwmglowych? ale co wy sie czepiliscie tych lamp chcemy to robimy wy nie chcecie to nie robicie i prosze juz nie dyskutowac na ten temat
Norbi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 ale co wy sie czepiliscie tych lamp chcemy to robimy wy nie chcecie to nie robicie i prosze juz nie dyskutowac na ten temat a od tej strony to kolegi nie znałem :biggrin:
Al_Capone Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Dobra tylko nic mi nie mowcie jak se zaloze sharkfina, chromowana antenke i neonki w podwoziu, ok? :twisted:
wit.s Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 ono ty jeszcze film z impry ostatniej :eek: Nie! Zniszczyć wszystkie dowody. chcemy to robimy wy nie chcecie to nie robicie Dokładnie. Moją osobistą intencją nie było Was odwodzić od tego pomysłu, tylko z lekka się pobrechtać-dla mnie pomysł hardkorowy :twisted: . Boooże jaką ja mam delirę.Dojeżdżam do Bielska. Nienawidzę jeździć jako pasażer. Zwłąszcza na kacorze.
Al_Capone Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 TO ty po bezprzewodowym piszesz? NIesamowwite... kazdy post z innego geograficznei miejsca... to nadaje im wyjatkowosci
ono Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 ono ty jeszcze film z impry ostatniej jezuuu nieeeeeeeeeeee Norbi dostał wpier....... za to że kupił S4 hyhyhy
Lukas Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 jak se zaloze sharkfina, chromowana antenke i neonki w podwoziu twoje auto i ty nim jezdzisz Zniszczyć wszystkie dowody. to bedzie tylko dla wtajemniczonych darmo przeciez nie nagrywalem tego tyle :biggrin: Norbi dostał wpier....... za to że kupił S4 hyhyhy kocowa byla :twisted: ten kask i ta koncowka od odkurzacza co robila za smiglo
Norbi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Norbi dostał wpier....... za to że kupił S4 hyhyhy Oooo f*ck tera se przypomniałem ,że te 3 ogry leżały na mnie a Adamoo mi suta kręcił, to zboki :exclaim: :exclaim:
Lukas Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Oooo f*ck tera se przypomniałem ,że te 3 ogry leżały na mnie a Adamoo mi suta kręcił, to zboki ciesz sie ze wyrwalem im te kije samobije bo bys dzisiaj mial siniaki ale dziwne jest jedna zaleznosc zawsze jak jestescie na % to mnie sluchacie jak mamusi mowie a wy robicie [ Dodano: 20-03-2007, 15:48 ] ale wpiernicz miales Norbi dokladnie za to ze kupiles tego pazdziocha jak to ono krzyczal z gwizdzacymi turbawami
Norbi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Oooo f*ck tera se przypomniałem ,że te 3 ogry leżały na mnie a Adamoo mi suta kręcił, to zboki ciesz sie ze wyrwalem im te kije samobije bo bys dzisiaj mial siniaki ale dziwne jest jedna zaleznosc zawsze jak jestescie na % to mnie sluchacie jak mamusi mowie a wy robicie [ Dodano: 20-03-2007, 15:48 ] ale wpiernicz miales Norbi dokladnie za to ze kupiles tego pazdziocha jak to ono krzyczal z gwizdzacymi turbawami Poprostu umieram, spadłem pod kompa
Kunio Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 ale wpiernicz miales Norbi dokladnie za to ze kupiles tego pazdziocha jak to ono krzyczal z gwizdzacymi turbawami teraz to juz mu nic nie pomoze. Ciekawe czy bedziesz sie tak smial jak przyjdzie ci wyjmowac silnik :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi