Pingvin Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Boberek chyba nie chciałby latać w tęi spowrotem na spot dzisiaj... (arkadia - Janki)
Buba Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Karwa a ja znowu nie dam rady przyjechac a chetnie bym w wiekszej grupie polatal ;(
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Boberek chyba nie chciałby latać w tęi spowrotem na spot dzisiaj... (arkadia - Janki) Poradzi sobie spoko Karwa a ja znowu nie dam rady przyjechac a chetnie bym w wiekszej grupie polatal ;( A tobie co znowu
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Kiere ,drążek i ręczny w pikowanej skórze i jeśli można to wkleić znaczek s-line na kiere To zastanów się w jakiej pikowanej..bo Mamuśka ma dwa rodzaje..dziurki na gęsto..dziurki na rzadko
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Kiere ,drążek i ręczny w pikowanej skórze i jeśli można to wkleić znaczek s-line na kiere To zastanów się w jakiej pikowanej..bo Mamuśka ma dwa rodzaje..dziurki na gęsto..dziurki na rzadko Będziesz miał jakieś wzory ( zdjęcia ) bo nie wiedziałem :doh1: że jest kilka rodzai ... czy se jaja robisz ze starego :laghing2: W sobotę na 90 % będę w Lublinie w szpitalu może bym podjechał i zerknął jak masz wzory
pit3rson1980 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Jaką trasą zazwyczaj się przemieszczacie podczas Spotu ; Janki-Arkadia? Pozdr P
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Będziesz miał jakieś wzory ( zdjęcia ) bo nie wiedziałem :doh1: że jest kilka rodzai ... czy se jaja robisz ze starego :laghing2: W sobotę na 90 % będę w Lublinie w szpitalu może bym podjechał i zerknął jak masz wzory No Mother ma już zamówione skórki.. Teraz jeszcze czeka na parę paczek i może robić testa na jednej fajerze..co i jak pokaże na fotach Jest taka bardziej pikowana i mniej..zrobię Ci foto A po cosz Ty jedziesz do szpitala ? Ja w sobotę będę na 80 % poza domem ..muszę jechać do Rodzyna Podlaskiego
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Jaką trasą zazwyczaj się przemieszczacie podczas Spotu ; Janki-Arkadia? Pozdr P tu nie ma nic zazwyczaj bo to spontan:) heh i ja bym się zabrał :gwizdanie: :gwizdanie:ale muszę oszczedzać na paliwie bo w czwartek znów w góry :decayed: może komuś oscypka przywieź albo baranią skórę :polew:
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 albo baranią skórę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
ono Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 hyhy ,ku***a , wielkiego baraniego napleta ewentualnie moszne , będe miał na nogi przed kominek , hyhyhy
wit.s Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 znów gadają o mnie ??? :notworthy Akurat mówiłem o starym partyzancie Witku.S :kox:, ale jak chcesz to może być i do Ciebie :tongue4: Chcielibyście przedszkolaki
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 hyhy ,ku***a , wielkiego baraniego napleta ewentualnie moszne , będe miał na nogi przed kominek , hyhyhy `Uważaj bo przypadnie Ci barani...oscypek :polew: :polew:
moro99 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 zapowiadali w tiwi ze maja byc jakies mega sniezyce pozyjemy zobaczymy
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 zapowiadali w tiwi ze maja byc jakies mega sniezyce pozyjemy zobaczymy oby nie w czwartek w nocy i w niedziele popołudniu :polew: bo przecież niunia nie skuter śnieżny :polew:
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Góral.tz Góral..jaka będzie pogoda w Lutym ?
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Góral.tz Góral..jaka będzie pogoda w Lutym ? idzie miesiąc luty, ragaaman podkuj buty :polew: :polew:
ono Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pod Ikeą kox , placyk piękny , ale oczywiście pały musiały przyjechać
T-żółw Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 faktycznie miejscówka a KALI ma wpierdól bo miało nie byc MO nawet chemik policyjnym bmw bączki robił
kokos Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pod Ikeą kox , placyk piękny , ale oczywiście pały musiały przyjechać przyjechaly i pojechaly zaraz po was,warunki kox
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Aaa tam paly, wymiekly ta swoja oska... zaczelismy jezdzic i odjechali miejscowka bajka, tylko taki mroz, ze malo mi glowa nie odpadla... nastepnym razem biere czopke dzieki za spota btw, chcialem sobie skrocic droge na ursynow przez poleczki, to sie okazalo, ze wirazowa zamknieta
Rekomendowane odpowiedzi