Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Moskal a komu tak podpadles ze zostales ostrzezony Mi :decayed: Dobra cena za te kółka :naughty:
jawosz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ALe widze ze duzo osob ma ostrzezenia na forum ;-) czyzby z nowym rokiem jakies obostrzenia weszly no dobra dobra ;-) dlatego czekam na info od kolesia o ET i szerokosci ;-) jak zaakceptujecie to kupuje ;-) A sluchajta - ile bedzie mnie orientacyjnie kosztowac obnizenie furki zeby te felgi dobrze wygladaly ?
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Moskal a komu tak podpadles ze zostales ostrzezony eee tam ostrzeżony , przez tydzień byłem moderowany a jest taki jeden nadgorliwiec na forum , pseudonim "kapelusznik" spoko loko , wyrównam rachunki na "zimowym" , mamy z Poziomkiem pewien plan Dobra cena za te kółka :naughty: bardzo dobra , tylko mi sie bardziej widzą te czarne w srodku
Buba Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 alfonsi moskal co ty chciałeś żebym ci zmierzył??[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 10:24_________________________________________________ Moskal a komu tak podpadles ze zostales ostrzezony eee tam ostrzeżony , przez tydzień byłem moderowany a jest taki jeden nadgorliwiec na forum , pseudonim "kapelusznik" spoko loko , wyrównam rachunki na "zimowym" , mamy z Poziomkiem pewien plan Dobra cena za te kółka :naughty: bardzo dobra , tylko mi sie bardziej widzą te czarne w srodku jakie czarne??
jawosz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ET 35 Szerokosc podal tak : 1,5x17j Troche koles zaspany byl wiec moglem czegos nie zrozumiec w szerokosci.
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ET 35 Szerokosc podal tak : 1,5x17j Troche koles zaspany byl wiec moglem czegos nie zrozumiec w szerokosci. 7,5Jx17"
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Michał ale jesteś kot :kox: no i te efekty specjalne na naszą cześć pomyślałem sobie: twardzi byli (nie tak jak taka piz*eczka z tarc**jmina co tu dzisiaj już piszczała jak doda przy pierwszym analu) przyjechali szmat drogi to niech mają jakieś fajerwerki :kox: :kox Poziu czy tam Cipciu ... niewiem jak na Ciebie dziewczyny po fachu wołają :polew: :polew: weź swojego chłopaka i gdzieś do kina skoczcie, odreaguj sobie bo walenie konia Ci ewidentnie już nie służy czy włączył ci się syndrom Wicia.Es ?? naprawdę nie chcę cie wrzucać do tego samego worka co naszego VIPa seniora więc postaraj się i następnym razem przyjedź :gwizdanie: :polew:
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 jakie czarne?? takie moskal co ty chciałeś żebym ci zmierzył??[br] srednice zewnętrzna wejścia do przepustnicy od strony icka , podobno ma 63 ale nie wiem czy w środku czy na zewnątrz [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 10:50_________________________________________________ wygląda o wiele lepiej niż srebrna
Buba Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 spoko, narazie ide spac, pozniej ci sprawdze [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 10:58_________________________________________________te fele najlepiej wygladaja w graficie. jak dla mnie bomba
bajk Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 spoko, narazie ide spac, pozniej ci sprawdze [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 10:58_________________________________________________te fele najlepiej wygladaja w graficie. jak dla mnie bomba wiadomo - grafitowe do czarnej fury
Kolkov Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nie wybiera się ktoś na Śląsk :?: Mam przesyłkę do odebrania i to kur... na Śląsku właśnie
Buba Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nie wybiera się ktoś na Śląsk :?: Mam przesyłkę do odebrania i to kur... na Śląsku właśnie moj samolot startuje za godzine. jak cos to PW :gwizdanie:
ono Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Coś mi się przypomina że ktoś z forum pracuje w Pol Aqua S.A ??
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Coś mi się przypomina że ktoś z forum pracuje w Pol Aqua s.a ?? Moskal
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Coś mi się przypomina że ktoś z forum pracuje w Pol Aqua S.A ?? aj em , czego potrzebujesz :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi