trzyfx Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 No nie przy śniadaniu!!!!!!!!!!!!!!!! Fuj!
Pingvin Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zielono bure dzień dobry... YEAH :/ Nosfer...
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 a po co ci moj numer?? Bo musze z tobą porozmawiać !!!
Aydaho Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kupilem rok temu zimowe Conti, i powiem wam ze syf jak h*j,zmieniam na jakieś dunlopy. mam podobne wrazenia... mam ts810 za***iste gumy - też je mam i są bardzo dobre,. Może jakieś stare masz i kamule się zrobiły ?
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kupilem rok temu zimowe Conti, i powiem wam ze syf jak h*j,zmieniam na jakieś dunlopy. mam podobne wrazenia... mam ts810 za***iste gumy - też je mam i są bardzo dobre,. Może jakieś stare masz i kamule się zrobiły ? Chcesz kupic? Bedziesz smigal na 17" w zime
Aydaho Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Typ mnie na swiatlach zatrzymal z pytaniem co to za bryka, ze tak zapitala z miejsca to niezły ogier jak nie poznaje A4 których więcej niż maluchów w PRLu [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 09:50_________________________________________________ Kupilem rok temu zimowe Conti, i powiem wam ze syf jak h*j,zmieniam na jakieś dunlopy. mam podobne wrazenia... mam ts810 za***iste gumy - też je mam i są bardzo dobre,. Może jakieś stare masz i kamule się zrobiły ? Chcesz kupic? Bedziesz smigal na 17" w zime trzeba było siana nie kupować
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Typ mnie na swiatlach zatrzymal z pytaniem co to za bryka, ze tak zapitala z miejsca ałdi kłatro Panie !
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Typ mnie na swiatlach zatrzymal z pytaniem co to za bryka, ze tak zapitala z miejsca ałdi kłatro Panie ! zaraz ci ego pierd.olnie i bedzie kupa smrodu w biurze :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 witam Nosfer zmienił kolorek co za niespodzianka
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 :gwizdanie: nie martw się...wiem,że to cię troszkę będzie kosztować szczególnie w wawie bo tam byle co nie pijają
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 :gwizdanie: kongratulejszyn tak jak przewidywałem wygryzł Poziomke [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 10:24_________________________________________________ sio sio
Nosfer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 :gwizdanie: kongratulejszyn Doczekałeś się tak jak przewidywałem wygryzł Poziomke [br] Poziomek jest Undercover
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Doczekałeś się juz możesz dawać kropki ??? a konkretnie jakie działy masz pod sobą ???? Techniczny po Poziomce odziedziczyłeś ????
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Typ mnie na swiatlach zatrzymal z pytaniem co to za bryka, ze tak zapitala z miejsca ałdi kłatro Panie ! zaraz ci ego pierd.olnie i bedzie kupa smrodu w biurze :gwizdanie: zazdrosc jakas, czy co? :gwizdanie: A Poziek awansowal...
Nosfer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Techniczny po Poziomce odziedziczyłeś ???? Wiesz co z całym nie-szacunkiem dla Poźka - to do jego działu się nie wtrącam, bo jak ludzie za moimi radami podrasowaliby sobie fury, to bym w sądzie skończył juz możesz dawać kropki ??? a konkretnie jakie działy masz pod sobą ????
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 moskala strach oblecial... w koncu juz kilka warnow ma a co dalej sie moze stac to kazdy wie
Rekomendowane odpowiedzi