PIXI Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja po przeczytaniu 30 stron stwierdzam że: rządzi i sieje strachem SebMis Nosfer nie pasuje Ci aa. Księgowy z Moskalem będą pukać na zlocie jakiegoś Zielonego :naughty: O jej ...biedny Zielony szkoda że mnie nie będzie
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja po przeczytaniu 30 stron stwierdzam że: rządzi i sieje strachem SebMis Nosfer nie pasuje Ci aa. Księgowy z Moskalem będą pukać na zlocie jakiegoś Zielonego :naughty: O jej ...biedny Zielony szkoda że mnie nie będzie a co poszedłbyś za zielonego :polew:
Reggi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Co to za jakieś spedalone gadki wkręcacie ? :doh1: Fakt..dawno nikt d*p nie wklejał :naughty:
Korzeń Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 faktycznie, co najmniej przez 30 stron :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Siema Ragga .... a Ty nie możesz coś wkleić - pamiętam jeszcze niedawno temu coś tam zapodałeś i to całkiem dobrego [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 22:09_________________________________________________mcm00 dzięki za troskę
Korzeń Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Koniec pitolenia: nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie że obok stoi boberek na rowerku :kox:
Kolkov Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Koniec pitolenia: naaaaaaaajsssss
ono Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 I zebrałeś się dzisiaj z domu pojeździć Iveco? Musiałem jechać bo stary zajebał betą w krawężnik i dwie fele skasował , Iveco chwilkę sie przejechałem po lesie , kox ,jutro jadę do mastersa na moda
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nie targałem łacha z osiek do tej pory... ale po tym jak starsza wpadła do mnie pół godziny temu z płaczem, że zakopała się na drodze to się zmieni... :evil: ośka to niekiepskie giejostwo dobranoc
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Siema dziewczęta O jej ...biedny Zielony szkoda że mnie nie będzie a chcesz jechać ???? moze bede miał 1 miejsce wolne :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja po przeczytaniu 30 stron stwierdzam że: rządzi i sieje strachem SebMis Nosfer nie pasuje Ci aa. Księgowy z Moskalem będą pukać na zlocie jakiegoś Zielonego :naughty: dobre podsumowanie
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ośka to niekiepskie giejostwo bo w takim sniegu trzeba umiec sprzeglo i gaz wciskac :gwizdanie: w Q to tylko jeden pedal jest potrzebny
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ośka to niekiepskie giejostwo zgadza się mam obecnie prawdziwe 4x4 i jest w pyte ... a jak ma być 2x2 to pstryk i jest tył do bąków Messer Ajdahoł, musze wykopac Twoje posty sprzed kilku miechow jak to uwazales, ze Q jest zbedne do miasta Dzis o 7:30 wyjechalem z garazu i co... i jedyne dwie drogi wyjazdowe z osiedla zablokowane przez slizgajace sie oski
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Messer Ajdahoł[/b], musze wykopac Twoje posty sprzed kilku miechow jak to uwazales, ze Q jest zbedne do miasta a wykop Mikey napisałem że Q przydaje się 2 tygodnie w roku ... i teraz rzeczywiście ma swoje 5 minut - kox pozatym ja piszę o prawdziwym 4X4 gdzie można się wp***dolić w głębszy śnieg niż 15 cm :decayed:
Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 LeleOlimpo - Il peggiore scherzo da fare al Bungee Jumping... :polew: :polew:
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 LeleOlimpo - Il peggiore scherzo da fare al Bungee Jumping... :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi