PIXI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Wróciłem z roboty do domu i od razu na forum Siema frendzle MoorPH ciśnienie mi podskoczyło chcesz mnie wykończyć [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 16:51_________________________________________________ Siema dziewczęta O jej ...biedny Zielony szkoda że mnie nie będzie a chcesz jechać ???? moze bede miał 1 miejsce wolne :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Dzięki za troskę ale nie w tym problem ...Córka ma we włocławku zawody taneczne w tym samym terminie co zlot i wiesz co musiałem wybrać :wallbash:
Korzeń Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Córka ma we włocławku zawody taneczne Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą!
PIXI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Córka ma we włocławku zawody taneczne Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Córka ma 11 lat (zboczku ) :gwizdanie:
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 mialem sie biostatystyki uczyc ale jakos weny nie czuje :gwizdanie: bedem kórwa , szkoda że auta nie mam ;( bierz mustiego i wpadaj albo sluzbowym
krzyniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 jak się bawi poznań kulig za tramwajem
Korzeń Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 źle mi się klikło jedno złe kliknięcie może cie drogo kosztować jeden już poległ i nie śpi po nocach, drugi polegnie w maju :polew:
lukaszr Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 To było dzisiaj u mnie niedaleko domu :-] :-] :-] Wkurzyłbym się jakbym rano przyszedł i trudno by mi było rozpoznać, które auto to moje:
kokos Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 joł leszczyki.jutro sie opier...alam caly dzien :gwizdanie:.
PIXI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 A co to jutro ...święto czy wolne ?? Ale na spota przyjedziesz :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 oniak kupił sobie nową fure ... gdzie czuje się jak w domu : prysznic, kuchenki, lampy, lodówki i zamrażarki, łóżka i gniazdka
ono Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dzisiaj po modzie u Mastersa latalem po lesie ,gdyby nie drzewa wjechał bym wszedzie, Hyhy kox na maxa, jazda Audi Q wyglada mocno śmiesznie przy tym.
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 zaspokoj moja ciekawosci... G3J = GEJ, czy Griupa 3 J ?
kokos Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 A co to jutro ...święto czy wolne ?? Ale na spota przyjedziesz :gwizdanie: wolne,na spota zawitam,pewnie nie sam...ja do garazu B. na zakupy
ono Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 zaspokoj moja ciekawosci... G3J = GEJ, czy Griupa 3 J ? decayed Fly wiem że nie rozumiesz o co chodzi , ale uwierz mi że nie o naklejki ,
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ragga - dobrze że dziewczyny juz masz w domu, wysypiasz sie chociaż? :gwizdanie W kratkę Oniak..dobre to Iveco..kuchenka gazowa jest ?
Rekomendowane odpowiedzi