Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 O kurawa jak na blondyne to calkiem calkiem [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 21:55_________________________________________________kufa ale sie napracowalem dzisiaj jeszcze litr spirytusu zostal ale nie mam juz sily
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bubejszyn...będziesz szczał we wszystkich kolorach tęczy, a Twa wątroba zawiśnie na gumie do żucia :polew:
Weekendowy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ale wyroby! Palikot ze swoimi polmosami przy Tobie to pikuś
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bubejszyn...będziesz szczał we wszystkich kolorach tęczy, a Twa wątroba zawiśnie na gumie do żucia :polew: EEEtam... jeszcze zielony trunek z kaktusa jest :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 EEEtam... jeszcze zielony trunek z kaktusa jest :gwizdanie: Źle przeczytałem ostatni wyraz :polew: :polew: :polew: Daj cynę jak te mixole będą wychodzić i którym wyjściem..a i opisz jutro w jakim stopniu Twoje dwie Bubowe półkule nie mogą złapać ze soba kontaktu
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Źle przeczytałem ostatni wyraz :polew: :polew: :polew: ta ciemna jest z herbaty, grana byla wczoraj i jakos zyja wszyscy, kutasowa tez calkiem calkiem, wchodzi bez przepitki cytrynowke eksperymentuje dopiero
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Daj cynę jak te mixole będą wychodzić i którym wyjściem..a i opisz jutro w jakim stopniu Twoje dwie Bubowe półkule nie mogą złapać ze soba kontaktu a ja sie spaliłem
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ta ciemna jest z herbaty, grana byla wczoraj i jakos zyja wszyscy, kutasowa tez calkiem calkiem, wchodzi bez przepitki cytrynowke eksperymentuje dopiero Masz Ty zdrowie Ja kiedyś jak wróciłem z Wawy na święta brejdak uraczył mnie spirytem rozrobionym z dżemem..bo żadnego soku już nie było..gryzł się jakieś 4 minuty na parapecie :decayed: Na drugi dzień głowa nadawała się tylko do położenia na pień :polew: a ja sie spaliłem :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wczoraj znowu OES Janki był Dobre warunki ? Dzisiaj będą lepsze
Pingvin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wczoraj znowu OES Janki był Heh no właśnie robi się pogoda na jakieś latanko ostre... ... Pany spadamy w klasyfikacji klubów... Bierzmy się za promocję klubu...
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dobre warunki ? Dla ciebie to warunki były kosmicznie trudne i wymagające
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Już nie wiem czy się nabijasz czy nie Lód ?
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Już nie wiem czy się nabijasz czy nie Lód ? raczej chodzi mu że swoją ośką możesz sobie ... . :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Już nie wiem czy się nabijasz czy nie Lód ? raczej chodzi mu że swoją ośką możesz sobie ... . :gwizdanie: Te.. Menago nadarzyńskiego Wikidajła Na śniegu jeszcze luz, a na lodzie to mi już nic nie pomoże
franio Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na lodzie to każdemu nic nie pomoże... :gwizdanie:
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Już nie wiem czy się nabijasz czy nie Lód ? ty gupi jakiś jesteś przecież ja na forum to zawsze na poważnie :gwizdanie: majowy liściu :decayed:
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na lodzie to każdemu nic nie pomoże... :gwizdanie: pieprzysz
Rekomendowane odpowiedzi