moro99 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 w rococie wszyscy - tak jak ja wiec nie ma czasu
Carlos Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wczoraj znowu OES Janki był No właśnie widziałem tuż przed 1 w nocy jak kręciłeś się na rondzie. hehehe. Wracałem z trasy i zajechałem sprawdzić jak warunki. to był nie najlepszy pomysł. Kręciliśmy bączki nową fabią i naprawdę niewiele zabrakło do słupa. Aż mi się gorąco zrobiło bo siedziałem na miejscu pasażera. Strasznie chu...we uczucie bezradności.
franio Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to był nie najlepszy pomysł racja nie skodą
PIXI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to był nie najlepszy pomysł racja nie skodą Carlos pokarało Ciebie , bo zamiast jeżdzić Swoim Q - ośką pomykasz i to szkodą Siema młode i stare dziki warszawskie
soolek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wczoraj znowu OES Janki był No właśnie widziałem tuż przed 1 w nocy jak kręciłeś się na rondzie. hehehe. Wracałem z trasy i zajechałem sprawdzić jak warunki. to był nie najlepszy pomysł. Kręciliśmy bączki nową fabią i naprawdę niewiele zabrakło do słupa. Aż mi się gorąco zrobiło bo siedziałem na miejscu pasażera. Strasznie chu...we uczucie bezradności. Carlos, a co Twojej A4 wkońcu dolega? Zrobiłeś?
PIXI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Adrian Carlos zrobił ale trzeba poczekać na efekty
Buba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Fioletowy OES dzisiaj??[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:24_________________________________________________
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Normalnie masakra u mnie ...śnieg po same cycki :kox: :kox: Dojechałem do teściów..ale ostro było..i na koniec zakopałem się przed garażem :polew:
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Bo jezdzic trza umic Pewnie..ale na takich chojowo cienkich oponach i na śniegu sięgającym po jajca ciężko nie wj***ć się w śnieg Rok temu na 225/45/ 17 ni razu się nie zakopałem
Korzeń Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Bo jezdzic trza umic Pewnie..ale na takich chojowo cienkich oponach i na śniegu sięgającym po jajca ciężko nie wj***ć się w śnieg Rok temu na 225/45/ 17 ni razu się nie zakopałem nie to, że sie czepiam ale lepsza jest węższa opona na śnieg ze względu na większy nacisk na centymetr2
Buba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Bo jezdzic trza umic Pewnie..ale na takich chojowo cienkich oponach i na śniegu sięgającym po jajca ciężko nie wj***ć się w śnieg Rok temu na 225/45/ 17 ni razu się nie zakopałem nie to, że sie czepiam ale lepsza jest węższa opona na śnieg ze względu na większy nacisk na centymetr2 mlodzi tego nie wiedza
PIXI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dziadzia No dobra już ... zagadać chciałem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi