Al_Capone Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 oniak może to ufo było co Podkowa od wielbłąda raczej
adamooo Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 hehe koniec na dzisiaj i fruuuu do domu :-) w końcu będe miał 1 dzien wolnego
wit.s Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Miałem nie pić. Nie mieszać. A przynajmniej nie w środku tygodnia. Życie jest ciężkie. Koniec z alkoholem.
Lukas Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 w końcu będe miał 1 dzien wolnego a auto kiedy bedziesz mial i kiedy moge podjechac zebys mi navi wyrwal z kokpitu Koniec z alkoholem. to kiedy impreza szkoda ze piatkowa sie przelozyla
Al_Capone Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 co sie odwlecze to nie uciecze. Daj chlopakowi czas na opanowanie sztuki odkurzania
wit.s Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 to kiedy impreza szkoda ze piatkowa sie przelozyla Koło wieczora powinienem zacząć zmieniać zdanie. Najpóźniej jutro. Z piątkiem rzeczywiście szkoda, ale troche mało czasu było żeby sie ogarnąć. Myślę, ze poświąteczny termin szkolenia jest jak najbardziej OK. Spokojnie sobie wszystko obgadamy :twisted:
Norbi Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 A to dlaczego piątkowe szkolenie nie wypaliło, pucować mi sie tu zaraz bo ja nie spotowy w tyg byłem
wit.s Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 A to dlaczego piątkowe szkolenie nie wypaliło, pucować mi sie tu zaraz bo ja nie spotowy w tyg byłem Aaaaaa, bo tak jakoś poszła z lekkiej przyczajki i nie wszyscy byli gotowi+parę wypadków losowych.Ostatecznie stanęło: - 13 piątek - bieżący towarzysze życia (konkubiny/konkubenci/podobno można też wielbłąda zabrać), polarki, śpiwory, materace (ktoby tam spał a zwłaszcza na materacu :biggrin: ), materiały szkoleniowe-dużo - sczegóły na najbliższym spocie
Norbi Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 A to dlaczego piątkowe szkolenie nie wypaliło, pucować mi sie tu zaraz bo ja nie spotowy w tyg byłem Aaaaaa, bo tak jakoś poszła z lekkiej przyczajki i nie wszyscy byli gotowi+parę wypadków losowych.Ostatecznie stanęło: - 13 piątek - bieżący towarzysze życia (konkubiny/konkubenci/podobno można też wielbłąda zabrać), polarki, śpiwory, materace (ktoby tam spał a zwłaszcza na materacu :biggrin: ), materiały szkoleniowe-dużo - sczegóły na najbliższym spocie Senkju za jak zwykle wyczerpujące wyjaśnienia
malik Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Widze , ze kolega Malik to prawie mój ziom. Możemy razem na odwiedziny tych ogrów Warszawskich jeździć. Motorownia zacna pewnie po sofcie to i brać się będzie z kim na Poznańskiej Na razie bez softu. Prawde mowiac to zastanawiam sie czy wogole warto bo te 163konie i 320Nm mi w zupełności wystarcza na razie. No i troche średnio widze sens bulenia 2 tysięcy za "powietrze". No ale może ktoś przekona mnie że jednak warto A ścignąć się na Poznańskiej zawsze możemy pozdro malik -------- BTW: zeskanowałem w końcu instrukcje do RNS-E. Info skąd zassać na priv. Przywiozę też kilka wydrukowanych kopii na najbliższy spocik warszawski.
Norbi Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Widze , ze kolega Malik to prawie mój ziom. Możemy razem na odwiedziny tych ogrów Warszawskich jeździć. Motorownia zacna pewnie po sofcie to i brać się będzie z kim na Poznańskiej Na razie bez softu. Prawde mowiac to zastanawiam sie czy wogole warto bo te 163konie i 320Nm mi w zupełności wystarcza na razie. No i troche średnio widze sens bulenia 2 tysięcy za "powietrze". No ale może ktoś przekona mnie że jednak warto A ścignąć się na Poznańskiej zawsze możemy pozdro malik -------- BTW: zeskanowałem w końcu instrukcje do RNS-E. Info skąd zassać na priv. Przywiozę też kilka wydrukowanych kopii na najbliższy spocik warszawski. Podjedź do Mastersa http://www.tdi-tuning.pl w Al. jerozolimskie niech wgra Ci za free sofcik na próbe i jak z niej wrócisz to zapewniam Cie, ze napewno nie bedziesz chciał z powrotem tych 1400 nie 2-ch tysi i na temat powietrza bedziesz mial juz zupelnie inne zdanie [ Dodano: 30-03-2007, 17:38 ] Pucować się chtóren to się tak spieszył na spota do media Markt http://www.youtube.com/watch?v=OAPFBBGxCbE&mode=related&search=
Lukas Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Pucować się chtóren to wyglada na Murzynowoz tylko co on tutaj robi Panowie pamietac zeby zabrac na spota czyste jajka bedziemy sie dzielic
Norbi Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 wyglada na Murzynowoz tylko co on tutaj robiTeż mi sie tak wydaje, a nie było go bo nie dojechał ale blisko był
Al_Capone Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 ciekawe co to byla za audyna bo niezle im odchodzil. Te Foki policyjne to jakies maja lepsiejsze motorki...
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 ten pościg podobno był "udawany".... jedzie może ktoś z was jutro na spocik radomski ?
Lukas Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 ten pościg podobno był "udawany".... dokladnie juz nawet na forum to bylo przedyskutowane jedzie może ktoś z was jutro na spocik radomski jutro to ja lece znowu do lodzi a to troszke nie w tym kierunku :confused:
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 oki, no ja tak myślałem żeby sie przejechać do Radomia, a jak kolega z okolic nie będzie mógł jechac to może motorkiem skocze... Brynia powiedziała że może być, nie musi być audiczka
Cuber Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 czesc PANOWIE mam pytanko czy miałby ktoś chwilke i chęci by z Janek odebrac dla mnie felgi ? Ja wysłał bym kase na konto i ktoś by mi je odebrał i zapłacił odraz ( zobaczył jaki stan ) a potem bym sobie je odebrał kurierem. Sam bym to załatwił ale gośc nie chce wysłac za porabniem a wiecie jak to jest z tym allegro..... Panowie jak by ktoś sie chciał w wolnej chwili tym zajać to dajcie mi info na PW lub GG by nie zaśmiecać tutaj tematów. Z góry Dzięki i pozdrowionka for all
Rekomendowane odpowiedzi