poziek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 myślę że Ty masz lepszą świnię Moja jest specjalnie dla Poźka..podobno lubi ostre świnie kręcące tyłkiem :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 myślę że Ty masz lepszą świnię Moja jest specjalnie dla Poźka..podobno lubi ostre świnie kręcące tyłkiem :gwizdanie: :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Dokuczacz Kto? :gwizdanie: Prawdziwy Parkourowiec.. Tylko podklad chu.jowy[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 12:06_________________________________________________Poziek podła gnido!! [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 13:12_________________________________________________Nosfer.. moze jakiś meczyk w PB ? Znalazlem coś co urozmaici nasze rozgrywki..http://www.firebis.pl/?p=p_9&sName=do-gier 25pln za sztuke..
MoorPH Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Gosc sie nazywa Damien Walters Kozak jest..
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Gosc sie nazywa Damien Walters Kozak jest.. Kaskader,cyrkowiec,no i gimnastyk na wysokim poziomie
MoorPH Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Gosc sie nazywa Damien Walters Kozak jest.. Kaskader,cyrkowiec,no i gimnastyk na wysokim poziomie Na bardzo wysokim..
kileeer Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 > ŁUK > Jasio pyta tatusia: kupisz mi łuk? > - Oszalałeś, jeszcze kogoś skrzywdzisz! > - Ale tato, będę uważał! proszę cię... > - No dobra ale będziesz miał tylko jedną strzałę > - Dobrze tato. > > Następnego dnia: > - Tato mam dwie wiadomosci dla ciebie...jedną złą a drugą jeszcze > gorszą... > - Coś narozrabiał Jasiu, mów tą złą wiadomość! > - Strzałą z łuku przebiłem sąsiadowi c**ja... > - W zasadzie to nie lubiłem go, ale jaka jest ta gorsza wiadomość? > - ... a mamusi oba policzki na wylot... :polew:
Nosfer Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Rejdżonald :good: Mam już na Was przygotowanych kilka BiGBoy-i ClusterBomby
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Panowie...wiecie co oznacza skrót WGC używany przez kobiety ? :naughty: :naughty: :kox:
Nosfer Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Wielki Gruby Członek ? - bardzo często to słyszałem..
MoorPH Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 a powinniśmy? juz sie boje co Redżi wymyślił.. [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:49_________________________________________________
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Wielki Gruby Członek ? - bardzo często to słyszałem.. Członek kółka szachistów ? a powinniśmy? juz sie boje co Redżi wymyślił.. HA ! Weekendowe Golenie Cipki :kox: :kox: :kox: :kox: Zasłyszane od koleżanki żony :decayed:
Voucher Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ragga, a ruszylo sie cos odnosnie obszywania skórą?
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ragga, a ruszylo sie cos odnosnie obszywania skórą? właśnie :gwizdanie: bo nie wiem czy "zacier" wstawić do kany przed wyjazdem na lubelszczyzne
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pany..Mamuśka cały czas kombinuje tak by wyglądało jak fabryka Dajcie kobiecie dojść do wprawy bo nie wiem czy "zacier" wstawić do kany przed wyjazdem na lubelszczyzne Ty leszczu dostaniesz imienne zaproszenie na papierze Z zacirem w osobie towarzyszącej
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ty leszczu dostaniesz imienne zaproszenie na papierze licze na to , obiecuje ze wstydu nie przyniose :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi