MoorPH Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 13:32_________________________________________________ lunatyk ? i gdzieś Ty łaził że śniegu nie było Nie mówilem ze śniegu nie bylo.. Omijałem go szerokim łukiem, i trafilem do KFC, a pozniej cieszylem się tymi promieniami slońca.. Niewiadomo kiedy znów będzie do tego okazja..
MRoger Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A potem będzie że klubowe http://moto.allegro.pl/item911450331_audi_a4_01_04r_tyl_kpl_klapa_zderzak_cwiartka_i_in.html
MoorPH Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A potem będzie że klubowe http://moto.allegro.pl/item911450331_audi_a4_01_04r_tyl_kpl_klapa_zderzak_cwiartka_i_in.html Czyje to?
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A potem będzie że klubowe http://moto.allegro.pl/item911450331_audi_a4_01_04r_tyl_kpl_klapa_zderzak_cwiartka_i_in.html :polew: :polew:
MRoger Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 dobrą klapę na szrot oddał za naklejkę powinni trochę cenę podbić
MoorPH Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 za naklejkę powinni trochę cenę podbić Nie takie troche.. To kosztuje... to raz, a dwa to towar deficytowy i unikalny[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 14:24_________________________________________________Mam wrażenie jakby to zdjecie bylo robione na jakimś parkingu.. odbijaja sie swiatła.. i inne samochody..
lukaszr Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 chyba łukaszera Zdecydowanie nie moje Poza tym podoba mi się jak ktoś to wyciął - zdolna bestia - powinien pracować jako grafik
Aydaho Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no a ja se wczoraj odpicowałem paździocha Megłajersem i dzisiaj nawet po 40 km w solnej mgiełce wygląda jak czysty ;-)
moskal Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Arkadia się odbija moze to auto jeszcze jeździ , a właściciel nawet nie wie ze jest wystawione na all... moze sie dowie w najbliższym czasie :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Poza tym podoba mi się jak ktoś to wyciął - zdolna bestia - powinien pracować jako grafik Taa.. Pewnie na paincie działa.. Kozak jest
wit.s Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 chyba łukaszera Zdecydowanie nie moje (...) No, już se pomyślałem, że ten Twój Toi Toi się już tylko na części nadawał
poziek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 widzę, że admina to wy znacie ale tylko z forum... nikt z was się nie przyjrzał jak krzywo naklejone jest logo admin by takim autem nie wyjechał na spota :naughty:
lukaszr Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No, już se pomyślałem, że ten Twój Toi Toi się już tylko na części nadawał Staruszek, ale potrafi rzucić dobrym tekstem widzę, że admina to wy znacie ale tylko z forum... nikt z was się nie przyjrzał jak krzywo naklejone jest logo admin by takim autem nie wyjechał na spota :naughty: Po kim jak po kim, ale po Tobie bym się nie spodziewał jakiegoś racjonalnego głosu rozsądku, a tutaj popatrz jaka niespodzianka :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi