stefan80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja tam auta nie oszczędzam, jak trzeba to dym leci z rur a automatem jeżdżę od prawie 10 lat i nigdy żadnej usterki. Nawet jak przydzwoniłem allroadem w autobus to skrzynia normalnie działała. Z manualem to jest przypadek mojego kumpla - 2 razy skrzynia na gwarancji wymieniania. Koles jezdzil na dystansie dom-praca-dom i tylko miasto.
lukaszr Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to jest jakiś inny niż ten który odczytać można w 011, jeśli jest tylko jeden (tak myślę) to dobrze pokazuje, mam tam odczyty ok. 2500 mbar a po jakiś 10sekundach takiej jazdy komp ogranicza dawkę paliwa tak że ciśnienie nie przekracza już 1300mbar "tryb awaryjny", co ciekawe nie trzeba wyłączać silnika, tylko po jakiejś minutce jazdy znowu wraca pełne doładowane i mogę się cieszyć pełną mocą przez kolejne 10 sekund, jeżdżę teraz na "over boostcie" czyli do jakiś 2500 rpm więcej się nie da, i Vmax to jakieś 130 Wrzuciłeś logi w jakiś wątek ?
SebMis Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wrzuciłeś logi w jakiś wątek ? pewno http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_akn_problem_ze_sterowaniem_turbo-t107833.0.html;msg1254827#msg1254827
lukaszr Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Sebek odpisałem. A przy okazji newsy z mixera:
poziek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie przesadzaj dziadku mocno średnia gówniara
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:12_________________________________________________ja tam wybredny nie jestem - mnie by tam wystarczyła ( mowa o wekendzie )
poziek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:12_________________________________________________ja tam wybredny nie jestem - mnie by tam wystarczyła ( mowa o wekendzie ) spędzić z taką cały weekend to faktycznie hardcorowiec jesteś :naughty:
poziek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja czy ona w sumie możesz zabrać ją na siłownie i pokazać kilka sztuczek :polew: :polew: bo o czym tu więcej z nią gadać ?? :naughty:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 po co z nią gadać [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:21_________________________________________________ma siedzieć w B7 i się uśmiechać
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Sebek odpisałem. A przy okazji newsy z mixera: ja pier**le , ale ona bedzie wyglądać za 10 lat :polew: :polew: :polew: teraz ma 17 a wygląda na 25 miron no nie świruj ze ci sie takie blachary podobają :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jasne, że nie - żartowałem te kilka postów wyżej
poziek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jasne, że nie - żartowałem te kilka postów wyżej Miron lubi starsze, wyedukowane, klasyczne Panie Jego diva od lat to Danuta Stenka :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jasne, że nie - żartowałem te kilka postów wyżej no , bo prawie straciłem reszte szacunku Miron lubi starsze, wyedukowane, klasyczne Panie Jego diva od lat to Danuta Stenka :naughty: :naughty: a kiedyś opowiadałeś ze chodzi o Beate Tyszkiewicz[/color]
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wiecie jak się pije " rambo tequilla" ?? " a najdziwniejszy sposób jaki znam to sposob "rambo teqila"... jak pracowałem za barem w hotelu, przyszedł raz murzyn z rpa i pyta czy znam ten sposób...ja mówie ze nie to on ze mi pokaze...takiego hardcoru nie wiedzialem... sól wciągnął do nosa, cytryna sobie przejechał po oku i teqile wypił... "
poziek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ragga za co wyłapałeś czerwoną piz*ę ? :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi