Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany potrzebuje schemat podłączenia wężyków do N75 w AEB , bo nie jestem pewny czy mam prawidłowo podpięte :wink4:

ponawiam prośbe :gwizdanie:

jakie wezyki??

Opublikowano

długo się nie najeździł :decayed: chyba co kolejny właściciel ubywac będzie Poźkowych - wypracowanych w pocie czoła, dodatków :decayed:

Opublikowano

Dam 2 złote. :polew:

Opublikowano

długo się nie najeździł :decayed: chyba co kolejny właściciel ubywac będzie Poźkowych - wypracowanych w pocie czoła, dodatków :decayed:

rozmienia siwka na drobne :thumbdown:

Opublikowano

kiera wytarta, przebieg krecony z 500k km :naughty:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 14:54_________________________________________________znalazłem ostatnio fajne zdjęcie :>

20090526101.jpg

Opublikowano

3 dni zalogowania, 32 odpowiedzi w różnych wątkach i nadal nie mogę wystawić ogłoszenia o sprzedaży swojej A4 :( rozumiem gdybym się przesiadał do jakiegoś japońskiego wynalazku ale kupiłem S4. Czy znajdzie się ktoś uczynny i bezinteresowny o szlachetnym sercu, nieskalanym charakterze chętny do pomocy biednemu studentowi i wystawienia mojej A4 na Ogłoszeniach :kox:

Opublikowano
  • Autor

biedny student i S4 :?: :blink:

zagadaj do Nosferatora on rządzi forumowym targiem :decayed:

Opublikowano

sie napisał, xero-wiec :>

i jaka cena... :gwizdanie:

Opublikowano

3 dni zalogowania, 32 odpowiedzi w różnych wątkach i nadal nie mogę wystawić ogłoszenia o sprzedaży swojej A4 :( rozumiem gdybym się przesiadał do jakiegoś japońskiego wynalazku ale kupiłem S4. Czy znajdzie się ktoś uczynny i bezinteresowny o szlachetnym sercu, nieskalanym charakterze chętny do pomocy biednemu studentowi i wystawienia mojej A4 na Ogłoszeniach :kox:

poczytaj regulamin to bedziesz wiedzial wszystko

Opublikowano

32 odpowiedzi z czego 8 w technicznych przez 1,5 roku - Impressive :naughty:

Opublikowano

Mama zawsze mi mówiła że jestem zbyt małomówny, biednemu zawsze wiatr w oczy :)

Opublikowano

Mama zawsze mi mówiła że jestem zbyt małomówny, biednemu zawsze wiatr w oczy :)

:decayed:

Opublikowano

Nie pozostaje mi nic innego jak doklepać te 13 postów, polatam trochę może na poznańskim oni tam się często witają i żegnają to zaraz dobije do 50-tki :)

Opublikowano

Nie pozostaje mi nic innego jak doklepać te 13 postów, polatam trochę może na poznańskim oni tam się często witają i żegnają to zaraz dobije do 50-tki :)

Powodzenia w nabijaniu postów na tematach zlotowo-spotowych :decayed:

Opublikowano

Facet ogląda Discovery, spiker z ekranu:

- Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u czlowieka norma to 32 zęby.

Facet podrywa się z fotela i wrzeszczy:

- Ku*wa, jestem pandą!

Opublikowano

20090526101.jpg

O kużwa fura koks ( Oskara ) jeśli mnie pamięć nie myli :naughty: gdzie to zdjęcie znalazłeś :mysli: po prawej stronie mój traktor stoi :kox:

Opublikowano

O kużwa fura koks ( Oskara ) jeśli mnie pamięć nie myli :kox: gdzie to zdjęcie znalazłeś :mysli:

Ładny napis zrobiłem, prawda ? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Lukaszr pamiętam teraz :kox: napis z taśmy izolacyjnej :polew: a Twoja fura na foto to przypadkiem nie stoi po lewej stronie :mysli: