awt Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Dalej nic nie czaje... Ale dobra nie pytam więcej teraz, spytam na zlocie:) DOBRANOC wszystkim
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Dalej nic nie czaje... Ale dobra nie pytam więcej teraz, spytam na zlocie:) DOBRANOC wszystkim Nie prubuj bo Cię palcami będą wytykać
PARAF Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Siema, mam takie pytanko, małe bo małe ale trochę mnie meczy- mianowicie o co chodzi ze jest aa4-club.PL i aa4club.EU ?? I czemu nie ma jednego spotu ?? Tylko nie atakujcie mnie jeśli jakąś herezje napisałem:P Z konkurencją?!
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Maciek , a jaka to konkurencja dla Nas ........
PARAF Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Maciek , a jaka to konkurencja dla Nas ........ :> Racja PIXI - to pewnie przez mój podwyższony poziom cukru we krwi BTW: ETKA śmiga ALE NA HEBRAJSKIM ALFABECIE O co chodzi Adaś? Wina Win7?
bajk Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siema Nosfer, wyrazy współczucia z okazji zbliżającego się kagańca Aleś sąsiad doyebal :polew: będzie ban jak nic Siema wszystkim Może nie będzie - wiozę naszego moda do ślubu swoim czarnym orszakiem
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Maciek , a jaka to konkurencja dla Nas ........ :> Racja PIXI - to pewnie przez mój podwyższony poziom cukru we krwi BTW: ETKA śmiga ALE NA HEBRAJSKIM ALFABECIE O co chodzi Adaś? Wina Win7? Nie sądze .... trzeba zmienić język na polski i będzie ok , ale jak po hebrajsku ( język ) to nie wiem ...........
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Kliknij mikrofalówkę , pojawi się tabelka , wybierz 6 pozycję ( język ) i wyświetli ramkę i w niej zaznacz 12 pozycję ( to będzie polski ) ................. pomogło [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 00:09_________________________________________________ siema Nosfer, wyrazy współczucia z okazji zbliżającego się kagańca Aleś sąsiad doyebal :polew: będzie ban jak nic Siema wszystkim Może nie będzie - wiozę naszego moda do ślubu swoim czarnym orszakiem No ładnie,ładnie kombinacje z Panem Moderatorem tylko patrzeć jak Klubowiczem zostaniesz :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Kliknij mikrofalówkę , pojawi się tabelka , wybierz 6 pozycję ( język ) i wyświetli ramkę i w niej zaznacz 12 pozycję ( to będzie polski ) ................. pomogło Tak się zastanawiam, który z nas jest bardziej wypity... Nieważne! Kończę browar i do łóżka. BTW: Nie mam mikrofali, ale mam natomiast pilot 5w1 do TV,DVD,PC,... i coś tam jeszcze
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Kliknij mikrofalówkę , pojawi się tabelka , wybierz 6 pozycję ( język ) i wyświetli ramkę i w niej zaznacz 12 pozycję ( to będzie polski ) ................. pomogło Tak się zastanawiam, który z nas jest bardziej wypity... Nieważne! Kończę browar i do łóżka. A jak nazwiesz tą rzecz ( ikonkę ) pod drukarką , w menu głównym na górze mnie to wygląda właśnie na mikrofalówkę , albo opiekacz Nie mogę zrobić kopii pierwszej strony i zaznaczyć o co mi chodzi :wallbash: BTW: nie denerwuj mnie z tym pilotem ........ :polew:
PARAF Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Kliknij mikrofalówkę , pojawi się tabelka , wybierz 6 pozycję ( język ) i wyświetli ramkę i w niej zaznacz 12 pozycję ( to będzie polski ) ................. pomogło Tak się zastanawiam, który z nas jest bardziej wypity... Nieważne! Kończę browar i do łóżka. A jak nazwiesz tą rzecz ( ikonkę ) pod drukarką , w menu głównym na górze BTW: nie denerwuj mnie z tym pilotem ........ :polew: Co? Ide spać, bo od ok. 30 min. mam syndrom Pani Krystyny... http://www.youtube.com/watch?v=-o1m47MZzhs
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 widziałem ..... a ten pierścionek ( LOVE ) Boski po prostu Dobrej nocy Kryśka
bajk Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Co? Ide spać, bo od ok. 30 min. mam syndrom Pani Krystyny... http://www.youtube.com/watch?v=-o1m47MZzhs Jak rozumiem biegasz w białych kozakach po domu ?
krzyniek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 jest aa4-klub.PL i aa4club.EU bry [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 08:02_________________________________________________a co do Krysi
Reggi Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 sa subtelniejsze metody :gwizdanie: Nalałeś mu na koło czy opcharkałeś klamkę ?
bajk Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 no siemano, kurde jak to dobrze, że już czwartek
PARAF Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Co? Ide spać, bo od ok. 30 min. mam syndrom Pani Krystyny... http://www.youtube.com/watch?v=-o1m47MZzhs Jak rozumiem biegasz w białych kozakach po domu ? SIEMA DEKLE I KOŁAPAKI
Rekomendowane odpowiedzi