Reggi Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ragga, kiedy robimy akcję obszywanko ? To zależy ile Was jest..jeśli więcej niż jeden to żeby to poszło sprawnie potrzebuje informacji jakie macie kierownice - przygotowana zostanie forma i później tylko klejenie i szycie na miejscu Ja będę w 100 % wolny czasowo pod koniec tego miesiąca
Kolkov Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 jak rezanie?? lampę tylko zmieniłem (musiałem wypalić dziurkę na przeciwmgielne), bo klapy sam nie dałbym rady poza tym najeb... się deczko wczoraj i przyjechałem własnie do roboty
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 siema staruchu A Ty co się tak postarzałeś
bajk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 jak weekend ? kurde nie chce się wierzyć, że jutro znowu trzeba o 7 wstawać i do roboty
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Niestety wszystko co dobre , szybko się kończy ..
Buba Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 jak weekend ? kurde nie chce się wierzyć, że jutro znowu trzeba o 7 wstawać i do roboty no, lipa wstac o 7 i wracac do domu
Buba Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 kufa caly dzien w lozku leze, masakra, w ogóle nie chce mi sie wstac
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 kufa caly dzien w lozku leze, masakra, w ogóle nie chce mi sie wstac Wstań i idź kup browara , to Ci lenistwo przejdzie
Buba Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 zaraz do roboty jade wiec nie bardzo, wystarczy ze wczoraj mniue namawiales zebym po pijaku jezdzil
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 zaraz do roboty jade wiec nie bardzo, wystarczy ze wczoraj mniue namawiales zebym po pijaku jezdzil Nie pamiętam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi