bajk Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Czy w stolicy są jakieś spoty w sobotę? Będę w weekend i tak zastanawiałem się może są jakieś spociki gdzie ktoś mógłby mi przejrzeć auto vagiem:) wieczorem może będę miał czas - jak chcesz to odzywaj się na priv to podjedziesz na vagowanko
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 :bicz3: lubisz to...?! BTW: Wyślij chociaż sms'a (żebym miał Twój numer) dogadamy się w sprawie ETKI Pixiego...
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 :bicz3: lubisz to...?! Nie lubie ale twoje doswiadczone rece potrafia kazdego przekonac ze to jest fajne
Norbunio Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 ołrajt! W sumie to sam nie wiem jaki ejst plan na weekend w stolicy, chciałem podjechać i obczaić jakieś fajne fury, jest takie miejsce gdzie zjeżdżają się jakieś egzotyki albo mocno dłubnięte maszyny ?
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 ołrajt! W sumie to sam nie wiem jaki ejst plan na weekend w stolicy, chciałem podjechać i obczaić jakieś fajne fury, jest takie miejsce gdzie zjeżdżają się jakieś egzotyki albo mocno dłubnięte maszyny ? takie rzeczy tylko w erze
Norbunio Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 hehe to akurat moja konkurencja, nie lubię No nic w takim razie polecę na jakieś knajpy
krzyniek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Siema Git-lampa dzisiaj to ma chyba jakieś przeładowanie - może zawór upustowy przestał działać... Pruszków, około godziny 11:30 - termomiarka na moim oknie... FU*K!!! wczoraj ....
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 pozniej sie przejde do swojej i zobacze ile jest. stoi 3 dni nieruszana wiec moze byc ciekawie
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 pozniej sie przejde do swojej i zobacze ile jest. stoi 3 dni nieruszana wiec moze byc ciekawie +/- 50*C a białko w jakiej temp. zaczyna sie "ścinać"
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a białko w jakiej temp. zaczyna sie "ścinać" a co oczy cie bolą ???? :naughty: :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 pozniej sie przejde do swojej i zobacze ile jest. stoi 3 dni nieruszana wiec moze byc ciekawie +/- 50*C a białko w jakiej temp. zaczyna sie "ścinać" przyjmuje sie ze denaturacja bialka ludzkiego to +/- 45*C
AndyN Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7998791,Wielka_oblawa_na_syberyjskich_mscicieli.html
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a białko w jakiej temp. zaczyna sie "ścinać" a co oczy cie bolą ???? :naughty: :naughty: :naughty: nie oczy
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a białko w jakiej temp. zaczyna sie "ścinać" a co oczy cie bolą ???? :naughty: :naughty: :naughty: nie oczy wspolczuje rob oklady z lodu
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a białko w jakiej temp. zaczyna sie "ścinać" a co oczy cie bolą ???? :naughty: :naughty: :naughty: nie oczy wspolczuje rob oklady z lodu Bez przesady narazie mocze w szklance zimnej wody...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 narazie mocze w szklance zimnej wody... zmieściłeś dupsko w szklance wody ?? :shocked: :shocked: :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi