PARAF Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dwie perełki dzisiejszego dnia spędzonego za kierownicą: 1) na jednym z osiedlowych parkingów przy Ryżowej Tym bym pomagał uszczelnić Wał Miedzeszyński 2) na rondzie Zesłańców kopara mi opadła, jak zapaliło się zielone
Buba Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 nie wiedzialem ze juz ktos ma u nas tego potworka ja ostatnio mialem okazje uslyszec SLS'a i zrobilem tak
moskal Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 nie chcesz tych sciagaczy do sprezyn?? tak sie zastanawiam czy oddać robote mechaniorom czy samemu sie z tym pierdo.lić pod blokiem , chce dokupić komplet wahaczy lemfordera i wymienić kompleksowo wszystko czyli wahacze+amory+springi. troche roboty by było a pod blokiem warunki ekstremalne
PARAF Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 nie chcesz tych sciagaczy do sprezyn?? tak sie zastanawiam czy oddać robote mechaniorom czy samemu sie z tym pierdo.lić pod blokiem , chce dokupić komplet wahaczy lemfordera i wymienić kompleksowo wszystko czyli wahacze+amory+springi. troche roboty by było a pod blokiem warunki ekstremalne zawsze możesz poczekac na zimę (śnieg, na termometrze duuużo poniżej zera itd.)
moskal Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 zawsze możesz poczekac na zimę (śnieg, na termometrze duuużo poniżej zera itd.) fmica rezałem przy -16 :gwizdanie:
Buba Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 nie chcesz tych sciagaczy do sprezyn?? tak sie zastanawiam czy oddać robote mechaniorom czy samemu sie z tym pierdo.lić pod blokiem , chce dokupić komplet wahaczy lemfordera i wymienić kompleksowo wszystko czyli wahacze+amory+springi. troche roboty by było a pod blokiem warunki ekstremalne no to jak taka kompleksowa wymiana to faktycznie lepiej poczekac i calosc robic
moskal Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 no to jak taka kompleksowa wymiana to faktycznie lepiej poczekac i calosc robic całość i tak bede robil , to juz wiem na bank tylko kwestia czy samemu sie z tym jebać czy dac mechanikowi , w sumie to co mialbym zrobić juz raz robilem w tygodniu wymieniałem osłone na przgub , podniosłem sobie auto na lewarku i jak koło nie dotykało ziemi złapałem za opone u gory i dołu , i poruszałem. na górnych wahaczach luz 2-3mm na sworzniach :shocked: :shocked:
Buba Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 no to jak taka kompleksowa wymiana to faktycznie lepiej poczekac i calosc robic całość i tak bede robil , to juz wiem na bank tylko kwestia czy samemu sie z tym jebać czy dac mechanikowi , w sumie to co mialbym zrobić juz raz robilem w tygodniu wymieniałem osłone na przgub , podniosłem sobie auto na lewarku i jak koło nie dotykało ziemi złapałem za opone u gory i dołu , i poruszałem. na górnych wahaczach luz 2-3mm na sworzniach :shocked: :shocked: dawaj jakis dzien wolny i ogarniemy temat
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 siema dawaj jakis dzien wolny i ogarniemy temat bije sie z myslami :kox: :kox:
Buba Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 siema dawaj jakis dzien wolny i ogarniemy temat bije sie z myslami :kox: :kox: uwazaj zebys siniakow nie mial :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 16:59_________________________________________________Podoba mi się.. Szkoda, że z USA http://allegro.pl/show_item.php?item=1064392534
PARAF Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Buba jak tam dolot? Poskładałeś juz go?
Buba Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Buba jak tam dolot? Poskładałeś juz go? niet czekam na silikony i obejmy bo nie moge zlozyc ale dolot lezy obok lozka i caly czas obmyslam co jeszcze mozna z nim zrobic
Flyer Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 16:59_________________________________________________Podoba mi się.. Szkoda, że z USA http://allegro.pl/show_item.php?item=1064392534 klubowe
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 musti: dawaj fotostory :gwizdanie: kórwa nie sądziłem ze nadejdzie kiedyś dzień w którym bede musiał w niedziele o 20:00 robić 300km w dwie strony zeby zdemolować kumpla auto czyli tłuczenie siekierą szyb , wyrywanie siedzeń , zrywanie tapicerki bagażnika :kox: :kox: ale miszyn akompliszed - musti wrócił do domu z lekkim przewiewem w aucie dziekuje za zaangazowanie ZBOWIDOWCOWI , kokosowi i Bubie :kox:
Rekomendowane odpowiedzi