Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 turbine potrzebuje do podmianki ludzie no cos Norbi gadal ze moze cos sie zostanie turbine potrzebuje do podmianki ludzie jakby u mnie byla to bym ci pozyczyl ale niestety misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Gadałem z GS i niestety takiej turbiny nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 GS to mi wsadził taką badziewną :twisted: Dziasiaj wciąż walcze bo juz nawet Brynia się pyta czy dam radę Ona jeszcze nie wie, że zalewam szelf wi-powa sto :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Bryniu ale samo zalanie wysokooktanowej benzynki nic nie da trzeba jeszcze w vagu wyprzedzic i "kilka" stopni kąt zapłonu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ale odziwo nie bylo zadnej B5 Pacz pan! :eek: Wieśniaki gdzieś sie pochwały myself Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 widze, ze walka zbrojen sie zaczyna :twisted: Brynia, nie martw sie, bo na dzien dzisiejszy objedziesz pozka tak conajmniej 3 razy... pozniej to juz pozostanie Ci wmawiac lukaszowi, ze koniecznie trzeba zalozyc wieksze turbo, FMIC i kilka gadzetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 pozniej to juz pozostanie Ci wmawiac lukaszowi, ze koniecznie trzeba zalozyc wieksze turbo, FMIC i kilka gadzetów biedny chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4084925.html no kto by pomyslal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ADAC to usterki bardziej na drodze, TUV mysle jest bardziej wiarygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ADAC to usterki bardziej na drodze Np. pekajacy blok silnika w dieslu, co Oniak? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Brynia, jedz przez KR mam sliczne 15" slicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 15 z oponami nie no takie rzeczy to tylko u Pozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Bryni w zwiazku z tym że mam ciut więcej pod maska możemy się zamienić kołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Np. pekajacy blok silnika w dieslu, co Oniak? W życiu nie słyszałem o pęknięciu bloku w 3.0 TDI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 no jak nie 1 kwietnia byl taki przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A który qr** ma coś do Toyki??? Bardzo fajne autko-zabawka. :twisted: A tak a propos jeża. Cóż to się stało, że na forum pojawiły się jakieś badziewne reklamy??? Ja ich nie chcę. Żeby jeszcze cóś motoryzacyjnego, albo o przedłużaniu penisów, to może by się któremus klubowiczowi przydało, a nie qtwa "ready to use detergent" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Żeby jeszcze cóś motoryzacyjnego Przecież jest naprawa BMW co jakiś czas, taki klubowy akcent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie chcę!!!! Pozbyć się!!! Szybko!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 proponuję Ci przeprowadzić ankietę czy ma być to bmw czy nie :smile: Jakieś propozycje na temat spotkania i zjadu na bemowo czy spotykamy się na miejscu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 u mnie teraz to pokazuje "Audi A4 Sprawdź tysiące ofert Audi. Konkurencyjne ceny i duży wybór. " Spokojnie Wit to w ramach testu Jakieś propozycje na temat spotkania i zjadu na bemowo czy spotykamy się na miejscu ?? no wlasnie trzeba cos ustalic co jak i o ktorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi