Italiano Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jakie tam pod biurko. Ile dałeś w łapę?
Buba Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 9 razy takie masz profesorki?? :gwizdanie: na medycznych sa takie
Reggi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 9 razy takie masz profesorki?? :gwizdanie: na medycznych sa takie Jeśli takie by były to już dawno bym miał doktorat :kox:
Buba Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 9 razy takie masz profesorki?? :gwizdanie: na medycznych sa takie Jeśli takie by były to już dawno bym miał doktorat :kox: dr anal penetrator
soolek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 co do polityki to nie wiem czy było ale jest Z reguły wybierając prezydenta wybieramy też pierwszą damę, która jest jego prawą ręką....Musimy uważać żeby nie wybrać prezydenta, którego prawa ręka jest jego pierwszą damą :polew: W nawiązaniu do pierwszej damy: Protokół dyplomatyczny mówi, że w przypadku braku pierwszej damy, na wszystkie oficjalne spotkania prezydent zabiera Ministra Spraw Zagranicznych - wyobrażacie sobie Jarka & Radka razem A na spotkaniach, gdzie zaplanowane są "zajęcia" dla kobiet, prezydent może zabrać szefa kancelarii prezydenta: i tu do wyboru mamy Szyczypińską, Jakubiak lub Fotygę. Ja pierd... pośmiewisko na cały świat!!!
poziek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Protokół dyplomatyczny mówi, że w przypadku braku pierwszej damy, na wszystkie oficjalne spotkania prezydent zabiera Ministra Spraw Zagranicznych no rewelka :kox: :kox:
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Protokół dyplomatyczny mówi, że w przypadku braku pierwszej damy, na wszystkie oficjalne spotkania prezydent zabiera Ministra Spraw Zagranicznych no rewelka :kox: :kox: Wtedy Donek mianuje szefem MSZ Palikota i jak nic mamy znowu przyspieszone wybory :decayed: :decayed:
poziek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Protokół dyplomatyczny mówi, że w przypadku braku pierwszej damy, na wszystkie oficjalne spotkania prezydent zabiera Ministra Spraw Zagranicznych no rewelka :kox: :kox: Wtedy Donek mianuje szefem MSZ Palikota i jak nic mamy znowu przyspieszone wybory :decayed: :decayed: wtedy Dzarek zamknie się w pałacu i nie będzie nikogo wpuszczał... no może poza Jakubiak, która przynosi karmę dla kotów :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 -Co robi Kaczynski gdy go pytaja o sex?? -Odwraca kota ogonem
moskal Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 siema Buba , wpadnij do mnie na cargo podepniemy parówe pod kompa a na 14:00 pojedziemy ja shamować bo jestem umówiony. co ty na to ????
moskal Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Siema :gwizdanie: siema , widziałem wczoraj u Pozia funkel nówka dres , podobno gdzies dzisiaj śmiga na impre :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Siema :gwizdanie: Hornet..jeśli jeszcze do końca nie straciłeś rozumu to ... uciekaj stary ! Na szczęście mamy swojego człowieka, który odpowiednio opłacony ma w decydującej chwili krzyknąć NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :good:
soolek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Siema :gwizdanie: Hornet..jeśli jeszcze do końca nie straciłeś rozumu to ... uciekaj stary ! Na szczęście mamy swojego człowieka, który odpowiednio opłacony ma w decydującej chwili krzyknąć NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :good: On chyba jakiś nie ten teges - mam wrażenie, że się cieszy Miałem już taki jeden przypadek, byłem z nim do ostatniej chwili i pytałem ... czy jesteś pewien ... niestety, chłopak wpadł i ... szkoda gadać
Reggi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 On chyba jakiś nie ten teges - mam wrażenie, że się cieszy :blink Oby nigdy nie zdarzyło się mu podwiedziec pod nosem " ...a na c**j mnie to było "
krzyniek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 a słyszeliście jak Palikot pocisną po Dżarku :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 opowiadaj coś w stylu "zapolujemy na Jarka, ubijemy, wypaproszymy itp ..." nie pamiętam dokładnie i nie mogę tego na necie znaleźć, ale w poniedziałek na 100% będzie w SMS
malik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ilu facetów w jego wieku nie ma: - auta? - Niewielu - prawka? - Niewielu - żadnego majątku? - Niewielu - więcej niż 165 cm? - Niewielu - żony lub dziewczyny tylko ma kota? - Bardzo, bardzo niewielu - mieszka z mamusią? - Niewielu Dlaczego mężczyzna, który swoim podejściem do życia i zachowaniem reprezentuje niewielu, ma być Twoim prezydentem? Ilu ludzi powinno zagłosować na takiego kandydata? - NIEWIELU!!!
AndyN Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Niepotrzebnie się napinacie ... Jarek i tak wygra
Rekomendowane odpowiedzi