wit.s Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 chopy wróciłem Nooo... serwus. :biggrin: Hugo widzę, był żywo zainteresowany tyłem ... od RS'a oczywiście [ Dodano: 30-04-2007, 09:23 ] Słuchajta. Spotujemy się jutro, czy robimy długi weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 a gdzie reszta tych lasek z javy Hornet widze ze nawet prezes ma jedno foto z maniurami Nie ma już Lukas - w końcu miałem nadzór hehehe Wit.s - dobre pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Spotujemy się jutro, czy robimy długi weekend ? Mnie jutro nie ma dzisiaj jade na dziki wschod Nie ma już Lukas :frown: szkoda bo najfajniejszej to nie ma na tych fotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zobaczcie jakie tanie RS znalazłem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2007-AUDI-RS-4-SEDAN-QUATTRO-420hp_W0QQitemZ260111159582QQihZ016QQcategoryZ6055QQrdZ1QQssPageNameZWD6VQQcmdZViewItem Znajomy wraca ze stanów (pilot ze szkolenia) i może przytargać samochód jako mienie przesiedleńcze można coś wybrać ..... notabene w Polsce jeździ A4 z 97 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 to zrzutka chlopaki :biggrin: taka okazja ze nie mozna przepuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 nie podoba mi sie kiera w niej takze ja nie rozbijam swinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A ja tylko w avancie szukam. [ Dodano: 30-04-2007, 11:13 ] Dziewczynki. Alex Gaudino : Destination Calabria Zakochałem się. Pilnie szukam teledysku (ale na pliku, nie w sieci) + mp3'ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 już Ci ściągam ale mailem mogę tylko wysłać mp3 ponieważ teledysk jest za duży ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 hornet, wrzuć na rapida jak masz teledysk Oblukałem zdjęcie i przyznam ze jak miałbym grać w takiej orkiestrze to bym był w niebie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ?? www.rapidshare.com wrzucasz plik i każdy sobie może ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 teledysk jest za duży ! Po teledysk to ja z pendrivem jeszcze dzisiaj do Ciebie podjadę :biggrin: Spedyt. Jak masz stałe łącze, to obejrzysz go sobie pod linkiem, który podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 wit.s, oględałem a jak potrzebujesz teledysk od razu to: http://rapidshare.com/files/27382370/Alex_Gaudino_Ft.Crystal_Waters_-_Destination_Calabria.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Panowie wielke dzieki. Jestem w niebie. Dziś już pracował nie będę :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 to ja już nie będę go targał do siebie na dysk skoro jest w sieci do ściągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No, niestety. Miód malina nie jest aż tak wielka jak miałem nadzieję. Mój g*wniany służbowy laptop nie odtwarza .avi i nie mam możliwości wgrania żadnych driverów. Będę musiał pokombinować z konwersją do czegoś innego. Ale mp3 leci w kółko :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No zdjecie chlopaki maja koksowe ciekawe co na to Karolina i Klaudia jak to co ..spoko Spotujemy się jutro, czy robimy długi weekend ? ja robie sobie wolne...jedziemy do Nidzicy na zamek http://www.zamkipolskie.com/nidzica/nidzica.html chopy wróciłem i zachowuj sie bo inaczej :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 chopy wróciłem Witaj przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 chopy wróciłem Witaj przyjacielu no chlopaki tylko nie balaganic Norbi a ciebie czemu nie bylo na 1/4 zobaczylbys jak eSki dostaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Panowie mam pytanie :redface: Czy jutro odbywa się u was jakiś spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi