Kolkov Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Siema zboki pozdro z Władka Ty lepiej kluczyka od audi pilnuj, a nie tu od zboków wyjeżdżasz
Buba Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Siema zboki pozdro z Władka Ty lepiej kluczyka od audi pilnuj, a nie tu od zboków wyjeżdżasz dobrze ze ja mam zapas [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 14:57_________________________________________________http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1668133,0,,puszkowy_krzyz_wywolal_awanture_przed_palacem,wiadomosc.html
PIXI Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Buba ... tylko drabinki wczoraj zabrakło do tego zapasu :gwizdanie: Siema Dziewczyny
Buba Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Buba ... tylko drabinki wczoraj zabrakło do tego zapasu :gwizdanie: Siema Dziewczyny jak to nie bylo? a po co Kolkova wolalem? 1. ktos musial sasiadke zagadac dlaczego o 24 ktos probuje wjesc przez okno do mieszkania uzywajac jej kijka do kwiatkow z ogrodka 2. musial mi pomoc wejsc na parapet czyli jakby drabinka :gwizdanie:
Buba Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Siema bajk przygotowujesz sie do szkolenia? nie ogarniasz 2.0T ??
Buba Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 działało wam wczoraj forum? a dzialalo? u mnie sie muli i zawiesza
musti Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Siema zboki pozdro z Władka Ty lepiej kluczyka od audi pilnuj, a nie tu od zboków wyjeżdżasz ema kluczyk jest także spoko loko tylko beer już się kończy
bajk Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Siema bajk przygotowujesz sie do szkolenia? nie ogarniasz 2.0T ?? wolę sobie poszaleć na lotnisku niż na ulicy :>
Buba Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Siema bajk przygotowujesz sie do szkolenia? nie ogarniasz 2.0T ?? wolę sobie poszaleć na lotnisku niż na ulicy :> eee
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Siema bajk przygotowujesz sie do szkolenia? nie ogarniasz 2.0T ?? wolę sobie poszaleć na lotnisku niż na ulicy :> byłeś już w Nowm Mieście ?
bajk Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Siema bajk przygotowujesz sie do szkolenia? nie ogarniasz 2.0T ?? wolę sobie poszaleć na lotnisku niż na ulicy :> byłeś już w Nowm Mieście ? W sobotę jadę męczyć wahacze :gwizdanie:
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Siema bajk przygotowujesz sie do szkolenia? nie ogarniasz 2.0T ?? wolę sobie poszaleć na lotnisku niż na ulicy :> byłeś już w Nowm Mieście ? W sobotę jadę męczyć wahacze :gwizdanie: mnie szkoda nexii żeby tam jechać...a co dopiero dopieszczonego B7
Buba Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Pewnien koles organizuje jutro protest przeciwko pozostawieniu krzyza i dostal pozwolenie od wladz. Najlepsze jest to ze napisal ze moze dojsc do zamieszek i beda sila przenosic do kosciola sw Anny Dobrze ze mam wolne jutro to sie zjawie bo bedzie sie dzialo
lexpar Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Koledzy Potrzebuję pożyczyć bagażnik na weekend. Rzecz jest lekka, ale ponad gabarytowa. Do BM-ki też się nie zmieści. Więc jak ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczny
T-żółw Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 lexpar krzyż wywozisz poza Wawę niestety nie ma bagażnika
Rekomendowane odpowiedzi