moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 cham był i kawał chója :kox: :kox:
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 cham był i kawał chója :kox: :kox: No w tej kwestii to nic się nie zmieniło :polew:
Kamyk Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 daj spokój huggy .... nikt tu się nie spina .... to tak jak z tymi spotami na torwarze ... jak ktoś jest nie ogarnięty nie czyta nagłówków i nie zadaje sobie trudu przeczytania kilku postów .... daje się zrobić w balona i tyle. dobrze powiedziane zawsze za miesiąc możesz wziąć na kimś srogi rewanż k.[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:42_________________________________________________ cham był i kawał chója :kox: :kox: :polew:
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 daj spokój huggy .... nikt tu się nie spina .... to tak jak z tymi spotami na torwarze ... Spoko, luz jak nie będzie przytykał i ja kończę. jak ktoś jest nie ogarnięty nie czyta nagłówków i nie zadaje sobie trudu przeczytania kilku postów .... daje się zrobić w balona i tyle. Kolego proszę Cię poczytaj posty do tyłu "ze zrozumieniem" Jeśli nie po raz kolejny powiem, moje poprzednie forum inaczej funkcjonuje. Czytałem i czytam, spytałem a że uzyskałem taką a nie inną odpowiedź, trudno. Jak bym nie czytał to bym zasypał forum tematami odnośnie licznika, a tak jest jeden konkretny. pzr
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jeśli nie po raz kolejny powiem, moje poprzednie forum inaczej funkcjonuje. A to forum funkcjonuje tak jak widzisz. Jak ci się nie podoba to droga wolna
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jeśli nie po raz kolejny powiem, moje poprzednie forum inaczej funkcjonuje. A to forum funkcjonuje tak jak widzisz. Jak ci się nie podoba to droga wolna ty chyba powinieneś zapraszać ludzi a nie zniechęcać :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:59_________________________________________________jak fioletowy powinieneś dawać przykład [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:59_________________________________________________kurwa co ja gadam... przecież to ty
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ku***a co ja gadam... przecież to ty :polew: :polew:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ty chyba powinieneś zapraszać ludzi a nie zniechęcać :gwizdanie: ale po co nam głąby co nie umieją czytać ?
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ty chyba powinieneś zapraszać ludzi a nie zniechęcać :gwizdanie: ale po co nam głąby co nie umieją czytać ? się może nauczą u nas tylu mądrych
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 się może nauczą u nas tylu mądrych tego się uczy w szkole a nie na ulicy w Wałominiu
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 się może nauczą u nas tylu mądrych tego się uczy w szkole a nie na ulicy w Wałominiu czasami szkoła h*ja daje a ulica i owszem
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 się może nauczą u nas tylu mądrych tego się uczy w szkole a nie na ulicy w Wałominiu czasami szkoła h*ja daje a ulica i owszem nie wiem jak to u was warchołów przebiega i nie chcę wiedzieć :naughty:
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 się może nauczą u nas tylu mądrych tego się uczy w szkole a nie na ulicy w Wałominiu czasami szkoła h*ja daje a ulica i owszem nie wiem jak to u was warchołów przebiega i nie chcę wiedzieć :naughty: a bo ty ogólnie mało o życiu wiesz :gwizdanie:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a bo ty ogólnie mało o życiu wiesz :gwizdanie: wnioski wyciągasz z tego co wyczytasz na internecie ?
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a bo ty ogólnie mało o życiu wiesz :gwizdanie: wnioski wyciągasz z tego co wyczytasz na internecie ? nie tylko...
Aydaho Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 poziom tego watku staje się żenująco niski
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 poziom tego watku staje się żenująco niski jest niski ... od 4033 stron ...
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 poziom tego watku staje się żenująco niski jest niski ... od 4033 stron ... nie chciałem tego napisać pierwszy [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 11:36_________________________________________________ale z drugiej strony który wątek spotowy ma wyski poziom
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 jest niski ... od 4033 stron ... Nie niższy od Ciebie kurduplu :evil:
MRoger Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 hmm no tak utarczki z Brynią były ciekawsze
Rekomendowane odpowiedzi