huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Spytaj na dzielni o GRUCHĘ a on Ci wszytko wytłumaczy. Następnym razem myśl co piszesz........ Jeśli chodzi Ci o tego "Gruchę" czyli Michała Gruszczyńskiego jak już wiadomo leży dawno w okolicach Majdanu pod Wołominem. Kretyn mieszkał dwa bloki ode mnie, zawsze cwaniak nie uznawany, więc popisał się raz w życiu na Grochowie. I nie udawaj że coś wiesz bo szybko mogę was z błędu wyprowadzić że nic nie wiecie o WWL a to co w gazetach to ........ HBO przed walka Adamek-Grant Grubo żeś poszedł
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Grucha się w takie drobne sprawki nie miesza Tu masz rację. On do młodych się nie wtrąca.
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 I nie udawaj że coś wiesz bo szybko mogę was z błędu wyprowadzić że nic nie wiecie o WWL a to co w gazetach to ..... Jesteś takim groźnym, prawdziwym mężczyzną :kox: :kox: :polew: :polew:
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 I nie udawaj że coś wiesz bo szybko mogę was z błędu wyprowadzić że nic nie wiecie o WWL a to co w gazetach to ..... Jesteś takim groźnym, prawdziwym mężczyzną :kox: :kox: :polew: :polew: coś jak ty na forum taki groźny a w Bukowinie z ekipą przyszedłeś na mnie ale że chłopaki zobaczyli z kim mają do czynienia i woleli z wszystkimi zębami wrócic do domu to odpuścili :evil: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 14:10_________________________________________________a i ty przysiadłeś i polewać cytrynówkę zacząłeś która cię niebawem zabrała wyrka
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 coś jak ty na forum taki groźny a w Bukowinie z ekipą przyszedłeś na mnie ale że chłopaki zobaczyli z kim mają do czynienia i woleli z wszystkimi zębami wrócic do domu to odpuścili :evil: kto był w tej ekipie ? Lukas z Oniakiem ? :kox:
ono Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 W ramach pokoju proponuje wam wspólne sranie na klate .
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 i jeszcze taki jeden z grodziska on pierwszy skumał z kim gra
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 W ramach pokoju proponuje wam wspólne sranie na klate . Takie akcje ten debil z Wołomina ma na codzień :kox:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 14:14_________________________________________________ i jeszcze taki jeden z grodziska on pierwszy skumał z kim gra tiaaa, odszedł bo mu było ciebie szkoda
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 teraz tak mówisz a wiesz jak było :gwizdanie:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 teraz tak mówisz a wiesz jak było :gwizdanie: o czem ty do mnie rozmawiasz ? dla mnie to jak przeminęło z wiatrem nic nie pamiętam
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 teraz tak mówisz a wiesz jak było :gwizdanie: o czem ty do mnie rozmawiasz ? dla mnie to jak przeminęło z wiatrem nic nie pamiętam i dobrze że nic ...
Korzeń Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 taaaaaaaaaaak cytrynówka była gooood
Kolkov Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 kufa skąd Ty masz takie za***iste focisze? :polew: http://i155.photobucket.com/albums/s295/audiminiac/nosfi1.jpg
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 debil z Wołomina Ubliżam Ci? Chyba naprawdę nie pojmujesz w jakiej jesteś sytuacji Powodzenia
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 W ramach pokoju proponuje wam wspólne sranie na klate . Lepiej chyba wspólne dymanie jednej panny
Korzeń Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 kufa skąd Ty masz takie za***iste focisze? :polew: http://i155.photobucket.com/albums/s295/audiminiac/nosfi1.jpg w dziale zółtych zielonych i fioletowych jest tego więcej :polew:
Rekomendowane odpowiedzi