spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 W ramach pokoju proponuje wam wspólne sranie na klate . Lepiej chyba wspólne dymanie jednej panny z tego co wiem to tak naprawde to było ich dwóch i ... on ..
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 debil z Wołomina Ubliżam Ci? Chyba naprawdę nie pojmujesz w jakiej jesteś sytuacji Powodzenia zluzuj już poślady bo się powtarzasz naucz się że Poziek pierwszy nie skończy
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 debil z Wołomina Ubliżam Ci? Chyba naprawdę nie pojmujesz w jakiej jesteś sytuacji Powodzenia Takich bananowych pederastów jak Ty nie raz opodatkowaliśmy. nie no skąd
Aydaho Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 naucz się że Poziek pierwszy nie skończy dokładnie - ma wielką pałe i ścisniętą prostate więc potrzebuje więcej czasu żeby dojść
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 w Bukowinie z ekipą przyszedłeś na mnie a to Ty myślaleś ze ja przyszedlem w BT sie z Tobą bić ??? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 naucz się że Poziek pierwszy nie skończy dokładnie - ma wielką pałe i ścisniętą prostate więc potrzebuje więcej czasu żeby dojść nieeeee, w tym akurat słyszałem że lepszy niż Al Bundy :polew: :polew:
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zluzuj już poślady bo się powtarzasz Ok kolego
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 w Bukowinie z ekipą przyszedłeś na mnie a to Ty myślaleś ze ja przyszedlem w BT sie z Tobą bić ??? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: na początku, dopóki na was nie spojrzałem, a poźniej wam rury zmiękły :tongue4:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 w Bukowinie z ekipą przyszedłeś na mnie a to Ty myślaleś ze ja przyszedlem w BT sie z Tobą bić ??? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: na początku, dopóki na was nie spojrzałem, a poźniej wam rury zmiękły :tongue4: dzizas weź wracaj na radumskie bo masakrę robisz :kox:
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zluzuj już poślady bo się powtarzasz Ok kolego nie ma sensu bić piany tu trzeba się porządnie najebać i walnąć sztamę nawet podkreślam nawet z Poźkiem on taki już jest stety/niestety trzeba nauczyć się z nim żyć w sumie jest potulny jak baranek, ale gdzies musi czasem odreagować [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 14:34_________________________________________________ w Bukowinie z ekipą przyszedłeś na mnie a to Ty myślaleś ze ja przyszedlem w BT sie z Tobą bić ??? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: na początku, dopóki na was nie spojrzałem, a poźniej wam rury zmiękły :tongue4: dzizas weź wracaj na radumskie bo masakrę robisz :kox: nie pójde ...
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Chyba naprawdę nie pojmujesz w jakiej jesteś sytuacji Poziu, To wygląda na prawdę poważnie. Wybrałeś już sobie miejsce spoczynku? A testament napisałeś? Zrobisz jakąś imprezę pożegnalną dla kumpli, co?
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie ma sensu bić piany tu trzeba się porządnie najebać i walnąć sztamę nawet podkreślam nawet z Poźkiem on taki już jest stety/niestety trzeba nauczyć się z nim żyć w sumie jest potulny jak baranek, ale gdzies musi czasem odreagować z głąbami nie piję
bajk Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nie ma to jak piątkowa spinka na internetach
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie ma sensu bić piany tu trzeba się porządnie najebać i walnąć sztamę nawet podkreślam nawet z Poźkiem on taki już jest stety/niestety trzeba nauczyć się z nim żyć w sumie jest potulny jak baranek, ale gdzies musi czasem odreagować z głąbami nie piję siebie nie wziąłeś pod uwagę ... [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 14:37_________________________________________________ Nie ma to jak piątkowa spinka na internetach każdy obija sobie przejebany tydzień
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Idę po piwo bo coraz ciekawiej prawicie
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Oni będą tak napierdalać do rana... i później znowu...
bajk Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Oni będą tak nap***ać do rana... i później znowu... :polew:
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 tu trzeba się porządnie najebać Fakt weekend idzie ale gdzies musi czasem odreagować wink4 Polecam http://www.kbk.robi.to/
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 się gdzieś w dwóch umówcie kupcie sobie po krówce Finki lub co tam pijecie byle nie filoet i pogadajcie sobie
Rekomendowane odpowiedzi