T-żółw Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Hugo juz gadał z Tomboyem i obiecal ze bedzie nam robil co wtorek sesje jego aparatem to na myjnie pojade fele umyje bez chemii chyba zaloze zimowe "15 bez kapsli..jak lans to lans :biggrin:
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 chyba zaloze zimowe "15 bez kapsli i do tego jeszcze spinery ale bylby NIEBIESKI KOKS a jak maniury by sie ogladaly :eek:
poziek Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 ja szukam kołpaków spinerów :twisted: jak ktoś znajdzie to pisać koniecznie :exclaim: spocik fajny - tygodniowa dawka śmiechu dawna porachunki z Bieniem załatwione a teraz mam nowe porachunki z byłym świastakiem...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 ja szukam kołpaków spinerów mowisz i masz http://moto.allegro.pl/item191696063_kolpaki_obrotowe_samochodowe_14_cali_ale_jazda_.html a teraz mam nowe porachunki z byłym świastakiem no widzisz wczoraj Brynie a dzisiaj Ciebie
hornet Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 ja szukam kołpaków spinerów mowisz i masz http://moto.allegro.pl/item191696063_kolpaki_obrotowe_samochodowe_14_cali_ale_jazda_.html TANDETA !! Nie zakładaj tego
spetsnaz Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Miejscówka jest ok, może następnym razem założymy sobie biało-niebieskie literki "L" na dachach
wit.s Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Wit ja juz wiecej sie z Toba nie pałuje :eek: No, co Ty. Fajnie było. U mnie dodatkowa adrenalina, bo ten czujnik ciśnienia oliwy wrzeszczał jak oszalały. Poza tym po raz kolejny stwierdzam, że masz za***iście ładną brykę. Hornet. Zdjęcia z Bemowa-bomba! Zwłaszcza ujęły mnie: - sesja kolegi Różowego - niech mi ktoś powie, ze różowe, klubowe polo nie będą na miarę Klubowej szydery :biggrin: - 2 foty z serii Lukas frasobliwy.
poziek Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Poza tym po raz kolejny stwierdzam, że masz za***iście ładną brykę Wit ogarnij się, zwróć uwagę, że te fele jego pasują tylko do poloneza caro :exclaim: poza felami to trzeba mu te dokładke z tyłu zdjać i wtedy będzie git i wogóle to chciałem jeszcze powiedzieć, że podoba mi się zachowanie klubowiczów, którzy nie pitolą a to sprzęgło, a to dwumas, a to zalałem słonecznikowy a nie kujawski, a to sraczka tylko na hasło: "bierzesz się" od razu wyciąga kluczyki od fury. Dlatego Norbi i Bienio - szacun
spanky Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 i wogóle to chciałem jeszcze powiedzieć, że podoba mi się zachowanie klubowiczów, którzy nie pitolą a to sprzęgło, a to dwumas, a to zalałem słonecznikowy a nie kujawski, a to sraczka tylko na hasło: "bierzesz się" od razu wyciąga kluczyki od fury. Dlatego Norbi i Bienio - szacun he he he widze ze juz podgrzewasz atmosfere i wchodzisz na ambicje ..... :twisted: zapowiada sie ciekawie .... p.s gdybym mial czym to bym Ci złoił dupsko ....
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 p.s gdybym mial czym to bym Ci złoił dupsko Spanky musimy kupic dobre paski to go 2 foty z serii Lukas frasobliwy. wiecie zamyslilem sie Fajnie było. U mnie dodatkowa adrenalina wiesz i nawet mi spalanie duzo nie wzroslo jedynie do 15 L/100
hornet Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Widzę że koniecznością będzie u mnie ten program :twisted: bo ja nie mam co narazie stawać na krechę ale jeszcze nadejdą świetlane czasu a wtedy
wit.s Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 te fele jego pasują tylko do poloneza caro I rób tak dalej. Jak się Luki załamie to je kupię za pincet zeta (pod warunkiem, ze będzie je bez chemii czyścił), a Ty poź będziesz miał ode mnie działę poza felami to trzeba mu te dokładke z tyłu zdjać i wtedy będzie git Z dokładką odpuść, bo u mnie nie będzie pasować .nie pitolą a to sprzęgło, a to dwumas, a to zalałem słonecznikowy a nie kujawski, a to sraczka :redface: Nooo, dobra. Postaram się powalczyć z tą sraczką.bo ja nie mam co narazie stawać na krechę Myślę, że trzeba sobie poźkowi dać wjechać na ambicję i też zaczać sie ścigać. Chodzi przecież o fun, a dodatkowo o szprycę w d*pę coby brać sie za mody :biggrin:
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 I rób tak dalej. Jak się Luki załamie jak sie zalamie to sprzedam Fure za 50 tys i tyle bedzie jacys chetni
hornet Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 więc nie pozostaje nic innego jak rezac rezać i jeszcze raz rezać
spetsnaz Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 jak sie zalamie to sprzedam Fure za 50 tys i tyle bedzie jacys chetni A wchodzi w grę zamiana na 2 x po B5
wit.s Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=133813&sid=a94296f86d5d40b8930cf9293ebd5d79#133813 poziek. Czyżby jakaś sugestia do Ciebie?
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Poziek to teraz rozpeta zamieszanie na forum i kazdy zaczyna zmieniac fele na 15 Nawet Kunio cos pisal ze szuka ladnych stalowek 15 " prawda to Kunio
Kunio Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze na glowe nie upadlem, chyba ze na zime :smile:
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 czyli to jednak tylko takie pogloski byly ze red tornado bedzie smigalo na 15
Rekomendowane odpowiedzi