.i.KALI.i. Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nie sądzięłm, że to jest aż taka siła. Kolesia wyrzuciło pod sam sufit. Masakra.
spetsnaz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 sam nie wiem co myśleć, z jednej strony śmieszne.. z drugiej mogli go zabić :/
huggy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nie sądzięłm, że to jest aż taka siła. Ja też nie zdawałem sobie sprawy. Coś dziś cisza na forum :gwizdanie:
moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 sam nie wiem co myśleć, z jednej strony śmieszne.. z drugiej mogli go zabić :/ najebany był , nawet by nie poczuł
MRoger Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ponoć otwiera się z prędkością 300km/h
moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jade do Mińska obejrzeć polówke :kox: :kox:
Buba Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jade do Mińska obejrzeć polówke :kox: :kox: vaga masz? miernik lakieru??
Korzeń Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jade do Mińska obejrzeć polówke :kox: :kox: kiedy?
bajk Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ja dzisiaj jadę testować http://otomoto.pl/audi-s3-C13319729.html
Flyer Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nie podniecaj sie fura z komisu jezdzilem kiedys taka, chcialem nawet zmienic B6 na takie cos... ale jak zaczely grac wszystkie plastyky przy pokonywaniu lezacego policjanta to powiedzialem sobie, ze nigdy wiecej starego parcha...
kileeer Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ja dzisiaj jadę testować http://otomoto.pl/audi-s3-C13319729.html S3 są kozackie, ogarniają się za***iście. mały mod i dynamit jak na tą masę.
bajk Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nie podniecaj sie fura z komisu jezdzilem kiedys taka, chcialem nawet zmienic B6 na takie cos... ale jak zaczely grac wszystkie plastyky przy pokonywaniu lezacego policjanta to powiedzialem sobie, ze nigdy wiecej starego parcha... nie do końca z komisu - salon nissana, zostawiona niby w rozliczeniu za 370z.. nie podniecam się, ale jednak bym już czymś pojeździł - męczący jest brak samochodu.
Korzeń Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nie podniecaj sie fura z komisu jezdzilem kiedys taka, chcialem nawet zmienic B6 na takie cos... ale jak zaczely grac wszystkie plastyky przy pokonywaniu lezacego policjanta to powiedzialem sobie, ze nigdy wiecej starego parcha... nie do końca z komisu - salon nissana, zostawiona niby w rozliczeniu za 370z.. nie podniecam się, ale jednak bym już czymś pojeździł - męczący jest brak samochodu. masakra ;-) A Audi z 2002 roku powinno być ok
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Co do tej S3: -końcówki wydechu nie ori - wycieraczka tył krzywo leży i chyba nie oti dywaniki. Napisałem na szybko temat na A3 clubie może coś inni powiedza więcej zanim zdąrzysz wyjechać. O której się umówiłeś? EDIT: Jak wrzuciłem temat na A3 clubie to od razu dostałem tel. i info ze w krakowie jest w podobnych pieniądzach eSka naprawde godna polecenia do tego stopnia ze ja sam za nią ręcze. Zaraz bede miał więcej info o niej.
bajk Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Co do tej S3: -końcówki wydechu nie ori - wycieraczka tył krzywo leży i chyba nie oti dywaniki. Napisałem na szybko temat na A3 clubie może coś inni powiedza więcej zanim zdąrzysz wyjechać. O której się umówiłeś? EDIT: Jak wrzuciłem temat na A3 clubie to od razu dostałem tel. i info ze w krakowie jest w podobnych pieniądzach eSka naprawde godna polecenia do tego stopnia ze ja sam za nią ręcze. Zaraz bede miał więcej info o niej. jadę na 17.. daj znać jeśli będziesz miał jakieś info dla mnie
bajk Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Względy finansowe w sumie.. Za dobrą IX bym musiał 100-110 wyłożyć - doszedłem do wniosku, że jednak nie chcę tyle pieniędzy pakować w samochód.
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 I bardzo dobry wybór. Ja jak przyjdzie taki dzień, że pozbędę się swojej eSki to też bede celował w S3 i robił ją na 250+ koni. Jakoś mam sentyment do A3/S3 8L z czasów kiedy śmigałem zielonym Kermitem
huggy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 bajk nie mam pojęcia o Evo ale ten wygląda spoko http://moto.allegro.pl/mitsubishi-lancer-evo-vii-salon-polska-i-wl-320km-i1189181317.html Poziek by się przydał
Buba Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Względy finansowe w sumie.. Za dobrą IX bym musiał 100-110 wyłożyć - doszedłem do wniosku, że jednak nie chcę tyle pieniędzy pakować w samochód. a dlaczego akurat IX? ja bym wzial wczesniejesza wersje, jak ma byc do zabawy to lepszego rozwiazania nie widze ja choruje na VI
Rekomendowane odpowiedzi