moskal Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 trzeba było dalej szukać Nie znasz się na tym co dobre znam sie :naughty: :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema Widze kolejny klekot. Jak ja uwielbiam diesle EDIT: Zapraszam do głosowania: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157891.0
Buba Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema zboki pozdro z nad morza pamietasz o kluczykach
moskal Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema zboki pozdro z nad morza pamietasz o kluczykach :polew: :polew: :polew: najlepiej włóż w kondona i wsadź se w dópe :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 wsadź se w dópe :polew: :polew: SOBIE wieśniaku
moskal Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 wsadź se w dópe :polew: :polew: SOBIE wieśniaku wiem jak sie pisze chłopcze , pisze "SE" bo tak chce
Kamyk Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 wsadź se w dópe :polew: :polew: SOBIE wieśniaku wiem jak sie pisze chłopcze , pisze "SE" bo tak chce normalnie miłość czuć w powietrzu k.
Reggi Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema Widze kolejny klekot. Jak ja uwielbiam diesle Podejrzewam, że jakbyś był zza siedmioc**jogrodu normalny studenciak..a nie warszawski wypasiony banan..to byś chcąc nie chcąc polubił [ oczywiście moja wypowiedz nie miała na celu urażenia nikogo ]
soolek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema Widze kolejny klekot. Jak ja uwielbiam diesle Podejrzewam, że jakbyś był zza siedmioc**jogrodu normalny studenciak..a nie warszawski wypasiony banan..to byś chcąc nie chcąc polubił [ oczywiście moja wypowiedz nie miała na celu urażenia nikogo ]
Armi Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema Widze kolejny klekot. Jak ja uwielbiam diesle Podejrzewam, że jakbyś był zza siedmioc**jogrodu normalny studenciak..a nie warszawski wypasiony banan..to byś chcąc nie chcąc polubił [ oczywiście moja wypowiedz nie miała na celu urażenia nikogo ]
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema Widze kolejny klekot. Jak ja uwielbiam diesle Podejrzewam, że jakbyś był zza siedmioc**jogrodu normalny studenciak..a nie warszawski wypasiony banan..to byś chcąc nie chcąc polubił To bym jeździł na gazie. Z resztą teraz też smigam saabem z podtlenkiem i akceptuje go w normalnych furach. CO innego S/RS EVO itd. bo to już profanacja. Więc nawet jakbym nie był warszawskim wypasionym bananem to nie jeździłbym dieslem. MIałem jednego w życiu i to tak akurat żeby się przekonać, że to nie dla mnie. A Ty Lubelski pryszczu kiedy zmieniasz auto na kle kle OOOO :>
Reggi Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 A Ty Lubelski pryszczu kiedy zmieniasz auto na kle kle OOOO :> Prędzej po raz kolejny walniesz serię ..warszawskim bananowym łbem w domofon i windę niż ja zmienię auto na obornikvagen :decayed: :naughty:
MRoger Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema Widze kolejny klekot. Jak ja uwielbiam diesle Podejrzewam, że jakbyś był zza siedmioc**jogrodu normalny studenciak..a nie warszawski wypasiony banan..to byś chcąc nie chcąc polubił To bym jeździł na gazie. Z resztą teraz też smigam saabem z podtlenkiem i akceptuje go w normalnych furach. CO innego S/RS EVO itd. bo to już profanacja. Więc nawet jakbym nie był warszawskim wypasionym bananem to nie jeździłbym dieslem. MIałem jednego w życiu i to tak akurat żeby się przekonać, że to nie dla mnie. A Ty Lubelski pryszczu kiedy zmieniasz auto na kle kle OOOO :> Diesle to bardziej precyzyjnie zrobione fury....gaz to dopiero padaka ... chyba że ktoś lubi ten słodki zapach centralnie z duypy
moskal Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Prędzej po raz kolejny walniesz serię ..warszawskim bananowym łbem w domofon i windę :polew: :polew: :polew: on nie pamięta :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi