poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 No to do zobaczenia na Zlocie w Bukowinie
Lukas Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 No to do zobaczenia na Zlocie w Bukowinie jesli bedziesz tak obecny jak na minionym letnim to pewnie koło kwietnia na torwarze się zobaczymy jak snieg stopnieje
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ale to jak moskal ten Twoj słynny podpis o tej lasce co ją razem z Poziem stukaliście to ściema nieeeee , wtedy byłem wolnego stanu , teraz jestem w konkubinacie a to do czegoś zobowiązuje :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 a nie jak tak to przepraszam wybaczam
poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 No to do zobaczenia na Zlocie w Bukowinie jesli bedziesz tak obecny jak na minionym letnim to pewnie koło kwietnia na torwarze się zobaczymy jak snieg stopnieje to wasz wybór, że pojechaliście spać do domków łatwopalnych a potem na lotnisko z pasem do startowania dla czołgów :naughty: :naughty:
Lukas Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 w sumie masz rację drzwi do domku były chyba z papieru bo się bardzo łatwo podziurawiły :gwizdanie:
poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 w sumie masz rację drzwi do domku były chyba z papieru bo się bardzo łatwo podziurawiły :gwizdanie: Starty na pasie "lotniska" były także bardzo spektakularne
wit.s Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua Nie! Przecież - w grotę nestle to nie zdrada - na delegacji to nie zdrada (nawet gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie) ....
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua Nie! Przecież - w grotę nestle to nie zdrada - na delegacji to nie zdrada (nawet gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie) .... ... z koleżanka to nie zdrada ....po alkoholu to nie zdrada można mnożyć w nieskończoność :kox: :kox:
soolek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua Nie! Przecież - w grotę nestle to nie zdrada - na delegacji to nie zdrada (nawet gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie) .... ... z koleżanka to nie zdrada ....po alkoholu to nie zdrada można mnożyć w nieskończoność :kox: :kox: Widzisz, już Cię wit paru rzeczy nauczył, więc coś ciekawe pewnie bym Ci jeszcze powiedział
poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua Nie! Przecież - w grotę nestle to nie zdrada - na delegacji to nie zdrada (nawet gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie) .... ty to masz luźny związek z J. :kox: :kox: Normalnie aż zazdraszczam :naughty:
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua Nie! Przecież - w grotę nestle to nie zdrada - na delegacji to nie zdrada (nawet gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie) .... ... z koleżanka to nie zdrada ....po alkoholu to nie zdrada można mnożyć w nieskończoność :kox: :kox: Widzisz, już Cię wit paru rzeczy nauczył, więc coś ciekawe pewnie bym Ci jeszcze powiedział ale ja tego nie wymieniałem w stosunku do mojej osoby tylko Witka
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 po alkocholu to nie zdrada zdrada
poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 po alkocholu to nie zdrada zdrada racja nawet jak w myślach wyobrażasz sobie, że bzykasz Scarlet Johanson to też jest zdrada :kox: :kox: :kox:
wit.s Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 po alkocholu to nie zdrada zdrada Nie wiedziałem. A, że nie wiedziałem, to nie zdrada. Ewentualnie od nastepnego razu może byc zdrada
Rekomendowane odpowiedzi