moskal Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 A co chlopaki robicie na spocikach? na początku trochę gry wstępnej dwie gwiazdy , jeden obierzyświat , drugi rasowy makaroniarz :kox:
Buba Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 A co chlopaki robicie na spocikach? najpierw jest spotkanie na parkingu. pitu pitu o niczym i przenosimy sie do jakiejs willi za miasto. tam basen, alko, kox i dziewczyny. pozniej ruszamy na ustawki w pewne miejsca i robimy wyscigi. scenariusz mniej wiecej jest taki co tydzien, zmienia sie tylko stan upojenia i samochody
Rooney1990 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 A co chlopaki robicie na spocikach? na początku trochę gry wstępnej To nie wiem czy chce jechac najpierw jest spotkanie na parkingu. pitu pitu o niczym i przenosimy sie do jakiejs willi za miasto. tam basen, alko, kox i dziewczyny. pozniej ruszamy na ustawki w pewne miejsca i robimy wyscigi. scenariusz mniej wiecej jest taki co tydzien, zmienia sie tylko stan upojenia i samochody A co chlopaki robicie na spocikach? Tak to moze byc
poziek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 To nie wiem czy chce jechac Co ty gadasz, mamy najlepszego durexa na rynku, poślizg gwarantowany, testowane na najbardziej spiętych typach w klubie :naughty: :naughty:
lukaszr Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Dokładnie, Poziek wie co mówi ... jest naszym PTM (Product Tester Manager)
Rooney1990 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 To ile osobek bedzie na spociku?
kokos Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 ktos jutro rusza dupsko do Arkadii,czy wszystkim piz*zi i nie jada?
poziek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 ktos jutro rusza dupsko do Arkadii,czy wszystkim piz*zi i nie jada? Ja będę na Torwarze
kokos Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 ktos jutro rusza dupsko do Arkadii,czy wszystkim piz*zi i nie jada? Ja będę na Torwarze czekaj na mnie
Flyer Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ktos jutro rusza dupsko do Arkadii,czy wszystkim piz*zi i nie jada? ja bajk pewnie tez, bo jedziemy jakies padlo ogladac
Buba Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ktos jutro rusza dupsko do Arkadii,czy wszystkim piz*zi i nie jada? ja bajk pewnie tez, bo jedziemy jakies padlo ogladac zdecydowal sie chociaz na marke?
Nosfer Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 nie wiem czy dojade.. Pogoda c**jowa, korki jak sk***ysyn..
Flyer Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ktos jutro rusza dupsko do Arkadii,czy wszystkim piz*zi i nie jada? ja bajk pewnie tez, bo jedziemy jakies padlo ogladac zdecydowal sie chociaz na marke? fura brzmi i wyglada koks
spetsnaz Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 fura brzmi i wyglada koks :naughty biała skoda superb
bajk Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ktos jutro rusza dupsko do Arkadii,czy wszystkim piz*zi i nie jada? ja bajk pewnie tez, bo jedziemy jakies padlo ogladac zdecydowal sie chociaz na marke? Ciągle rozważam różne opcje
musti Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ktos jutro rusza dupsko do Arkadii,czy wszystkim piz*zi i nie jada? ja bajk pewnie tez, bo jedziemy jakies padlo ogladac zdecydowal sie chociaz na marke? Ciągle rozważam różne opcje a mówiłeś że nowego ursusa chcesz zakupić z dwoma przyczepami i pługiem na zimę
bajk Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a mówiłeś że nowego ursusa chcesz zakupić z dwoma przyczepami i pługiem na zimę ursus już jest
musti Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a mówiłeś że nowego ursusa chcesz zakupić z dwoma przyczepami i pługiem na zimę ursus już jest czyli zima Ci nie straszna teraz gdzie poszła b7 ?
Rekomendowane odpowiedzi