Flyer Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 tylko nie tam... mam tam cala rodzine
Weekendowy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 kurde bo będę musiał pojechać z d*pą f*ck! już miałem zgłosić nadużycie, ale dobrze, że przeczytałem drugi raz i dojrzałem 'z' Poziek: "bo będę musiał pojechać z d*pą" Czasami trzeba JaroD
Kolkov Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 wrócili, ale nie obeszło się bez przygód co prawda już u mnie pod robotą, ale przygoda to przygoda oto Riczard i zmiana koła na dwa lewarki.... By mrkolkov at 2010-10-05
Góral.tz Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 wrócili, ale nie obeszło się bez przygód co prawda już u mnie pod robotą, ale przygoda to przygoda oto Riczard i zmiana koła na dwa lewarki.... By mrkolkov at 2010-10-05 kolkov a na ursynowie darmowa wódka była trzeba było lepiej zawitać niż na żarcie do Łodzi jechać :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 kurde nikt jutro nie ma wolnego dnia ? bo będę musiał pojechać z d*pą ja mam ciebie to wsadziłbym na wóz pełen gnoju, żebyś się dobrze czuł i wywiózł na Kielc ja nie mam... jutro wielki dzien w zyciu moich rodzicow Biorą ślub ? Tak w ogóle to
moskal Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Biorą ślub ? rozwód ??? :kox: :kox:
Aydaho Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ktoś ma jutro wolne i się opierdala i chce przejechać się w luksusie ? no i polecieli - zrobiłem im rano fotke toś se kompana znalazł
Korzeń Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ktoś ma jutro wolne i się opierdala i chce przejechać się w luksusie ? no i polecieli - zrobiłem im rano fotke toś se kompana znalazł 6:14 w korku? :> :>
Reggi Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ktoś ma jutro wolne i się opierdala i chce przejechać się w luksusie ? no i polecieli - zrobiłem im rano fotke toś se kompana znalazł Ja to dziś ujrzę nową zdobycz Poźkowego :naughty: :kox:
poziek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ktoś ma jutro wolne i się opierdala i chce przejechać się w luksusie ? no i polecieli - zrobiłem im rano fotke toś se kompana znalazł Ja to dziś ujrzę nową zdobycz Poźkowego :naughty: :kox: o czy ty pleciesz ??
Reggi Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ktoś ma jutro wolne i się opierdala i chce przejechać się w luksusie ? no i polecieli - zrobiłem im rano fotke toś se kompana znalazł Ja to dziś ujrzę nową zdobycz Poźkowego :naughty: :kox: o czy ty pleciesz ?? a o czym ja mam mówić..przecie, że o samochodzie Jak zobacze Cię w tej furze to chyba popuszcze ze śmiechu :decayed:
poziek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Zobaczysz jak się oddalam w luksusie
Reggi Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Zobaczysz jak się oddalam w luksusie Kurfa...doczekać się nie mogę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Biorą ślub ? rozwód ??? :kox: :kox: tja, pi**doli sie w glowach na stare lata
Nosfer Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ku***a.. jadę dzisiaj do pracy.. z nawiewów ziąb – zero stopni.. myślę OCHO !! Zaraz coś jebnie.. Za 5 kilometrów „Coolant !!” - podnoszę machę, wszysko bulgocze, wodę wy***rdala spod zbiorniczka.. Dobrze, że miałem w bagażniku bańkę z G12. Po drodze 2 przystanki i dojechałem do roboty.. 1) Zacięty termostat przez co się nie otwiera? 2) Zapowietrzona/zatkana nagrzewnica (brak ciepłego powietrza)? 3) Korek od zbiorniczka wyrównawczego ? 4) Zapowietrzony układ ? 5) Pompa wody ? (ma przejechane 5 tyś. km.) 6) Przytkany układ chłodniczy ? Czujnik z deski nie pokazuje mi w zasadzie nic, bo jest zjebany – fruwa od lewej do prawej jak mu się podoba, więc nie ma co na niego zwracać uwagi. Termostat do tej pory był sprawny – w poniedziałek sprawdzałem, nie było błędów. (po południu sprawdzę Vagiem jeszcze raz). Objawy - auto się gotuje i wywala płyn przez upusty w zbiorniczku. Nie leci ciepłe powietrze. (przez chwilę puściło trochę letniego, ale to ch*j ) ja pier**le teraz wymyśl.. Uszczelka opd głowicą ? - nie sądze..
Rekomendowane odpowiedzi