Aydaho Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Floko-man -> zalożyłbyś se wkońcu jakąś stronę dabliu-dabliu-dabliu
Kolkov Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Floko-man -> zalożyłbyś se wkońcu jakąś stronę dabliu-dabliu-dabliu przeca jest dabliudablidabliu.bmcustoms.pl
Reggi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Floko-man -> zalożyłbyś se wkońcu jakąś stronę dabliu-dabliu-dabliu Ajdahoł.. patrz pod majne avatare Niedługo małe przeróbki na stronie
Flyer Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 http://www.tvn24.pl/0,1678981,0,1,ja-jeeeestem-posleeem-,wiadomosc.html?ref=nf :polew:
Aydaho Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Floko-man -> zalożyłbyś se wkońcu jakąś stronę dabliu-dabliu-dabliu przeca jest dabliudablidabliu.bmcustoms.pl ło kurewa ... z lupoM zobaczyłem
AndyN Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ło kurewa ... z lupoM zobaczyłem No właśnie ... Ragga, sypnąłbyś hajsem dla jakiejś gwiazdy muzyki hh i zrobiłbyś coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=qNhrtvuyhzw Ziomale waliliby drzwiami i oknami :kox:
Kolkov Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Ragga, sypnąłbyś hajsem dla jakiejś gwiazdy muzyki hh i zrobiłbyś coś takiego: gadane już było Dżej Loł, ale w zimę do Polszy nie zagląda
Reggi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ło kurewa ... z lupoM zobaczyłem No właśnie ... Ragga, sypnąłbyś hajsem dla jakiejś gwiazdy muzyki hh i zrobiłbyś coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=qNhrtvuyhzw Ziomale waliliby drzwiami i oknami :kox: Nigdy by mnie nie pojebao do tego stopnia ... a kawałek to kicha straszna Ragga, sypnąłbyś hajsem dla jakiejś gwiazdy muzyki hh i zrobiłbyś coś takiego: gadane już było Dżej Loł, ale w zimę do Polszy nie zagląda Limp Bizkit ... Ill Niño :kox: Dobry był podkład na reklamę
soolek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, zbroiłem ;( Co teraz? Spójrzcie na fotkę: Mój syn, Olaf - dzisiaj rano wyskoczył
spetsnaz Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Gratulacje chłopaku!! Nareszcie zrobiłeś coś, co ma ręce i nogi!
Kolkov Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 gratulacje sąsiad pozdrów żonkę
.i.KALI.i. Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 gratulation kiedy gwint, dokładki w kolor i jakaś porzadna felga?
moro99 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kali a ty tego swojego pazdziocha jeszcze nie sprzedales ? jakos wczoraj na allegro go idzialem
.i.KALI.i. Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 prawdopodobnie pójdzie zaraz po weekendzie. mam umówionych 2 ludzi konkretnie i 2 do dogadania.
Weekendowy Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, zbroiłem ;( Mój syn, Olaf - dzisiaj rano wyskoczył edmondo no to wyrezałeś. Wykapany tatuś ;-) Gratulacje!!! Teraz tylko zasadzić drzewo i wybudować dom.. JaroD
Reggi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 edmondo Gratulacja chłopie :good: :good:
truckmaniac Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, zbroiłem ;( Co teraz? Spójrzcie na fotkę: Mój syn, Olaf - dzisiaj rano wyskoczył Graty Stary.Poziek miał jednak rację. Prawdziwy wysyp ostatnio w Klubie
Rekomendowane odpowiedzi