Norbi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Panowie Cos niedobrego sie dzieje u mnie z audica wiem ze mam dziure gdzies w ukladzie dolotowym :\ na wskazniku od doladowania kiedys dzialal w zakresie -0.8 do +0.5 teraz -0.2 do +0.2 dodatkowo zauwazylem dzisiaj ze jak odpuszcze gaz po przyspieszaniu np na 3jce to mam efekt BLOWOFF'a tylko nie pssssyt a takie sporo nizsze i w miare dluge "gwizdniecie" jak myslicie moze to byc cos powaznego (na zasadzie sprezarka sie konczy) czy mam w jakims wezu gumowym cos ? Droga to naprawa bedzie czy nie ? - jak myslicie ? Pozdrawiam Nie pier**l, my się tu na wsiowy potańc umawiamy
bajk Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 To kiedu do nokautu? Spota może przeniesiemy na sobotę :gwizdanie:
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Panowie Cos niedobrego sie dzieje u mnie z audica wiem ze mam dziure gdzies w ukladzie dolotowym :\ na wskazniku od doladowania kiedys dzialal w zakresie -0.8 do +0.5 teraz -0.2 do +0.2 dodatkowo zauwazylem dzisiaj ze jak odpuszcze gaz po przyspieszaniu np na 3jce to mam efekt BLOWOFF'a tylko nie pssssyt a takie sporo nizsze i w miare dluge "gwizdniecie" jak myslicie moze to byc cos powaznego (na zasadzie sprezarka sie konczy) czy mam w jakims wezu gumowym cos ? Droga to naprawa bedzie czy nie ? - jak myslicie ? Pozdrawiam dziura w dolocie ziom
Buba Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Panowie Cos niedobrego sie dzieje u mnie z audica wiem ze mam dziure gdzies w ukladzie dolotowym :\ na wskazniku od doladowania kiedys dzialal w zakresie -0.8 do +0.5 teraz -0.2 do +0.2 dodatkowo zauwazylem dzisiaj ze jak odpuszcze gaz po przyspieszaniu np na 3jce to mam efekt BLOWOFF'a tylko nie pssssyt a takie sporo nizsze i w miare dluge "gwizdniecie" jak myslicie moze to byc cos powaznego (na zasadzie sprezarka sie konczy) czy mam w jakims wezu gumowym cos ? Droga to naprawa bedzie czy nie ? - jak myslicie ? Pozdrawiam dziura w dolocie ziom Poziu pierwsza diagnoza jaka u mnie postawiles ze DV do wymiany
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Panowie Cos niedobrego sie dzieje u mnie z audica wiem ze mam dziure gdzies w ukladzie dolotowym :\ na wskazniku od doladowania kiedys dzialal w zakresie -0.8 do +0.5 teraz -0.2 do +0.2 dodatkowo zauwazylem dzisiaj ze jak odpuszcze gaz po przyspieszaniu np na 3jce to mam efekt BLOWOFF'a tylko nie pssssyt a takie sporo nizsze i w miare dluge "gwizdniecie" jak myslicie moze to byc cos powaznego (na zasadzie sprezarka sie konczy) czy mam w jakims wezu gumowym cos ? Droga to naprawa bedzie czy nie ? - jak myslicie ? Pozdrawiam dziura w dolocie ziom Poziu pierwsza diagnoza jaka u mnie postawiles ze DV do wymiany moro umiesz zrobić test szczelności ?
Buba Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie umiem - jakies rady ? pierdzisz w dolot :gwizdanie:
Góral.tz Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie umiem - jakies rady ? pierdzisz w dolot :gwizdanie: :polew:
spetsnaz Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie umiem - jakies rady ? proste
boberek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 osz k**wa :polew: :polew: :polew:
Góral.tz Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie umiem - jakies rady ? proste o qur..wa nieźle się zabawiacie :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 o qur..wa nieźle się zabawiacie :polew: :polew: Każdy nowy przyjeżdżający na spota musi tak zrobić :kox:
moro99 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie umiem - jakies rady ? pierdzisz w dolot :gwizdanie: no nie wiem czy mam az takie cisnienie chyba ze wpadnisz i pomozesz ale wtedy moze skali zabraknac
Buba Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie umiem - jakies rady ? pierdzisz w dolot :gwizdanie: no nie wiem czy mam az takie cisnienie chyba ze wpadnisz i pomozesz ale wtedy moze skali zabraknac zjemy grochówke i bigos i mozemy walczyc ale obawiam sie ze wtedy wirnik dmuchawy wydechem wyleci
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 MASAKRA TEN FILMIK...ROZPIERDOLIŁO MNIE obejrzyj pozostale zwiastuny, widzialem jakis czas temu
moro99 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale tak serio ktos mi powie jak sprawdzic szczelnosc dolotu ?
Buba Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale tak serio ktos mi powie jak sprawdzic szczelnosc dolotu ? zdejmij wszystkie rurki dolotu i sprawdz dokladnie czy nie sa gdzies dziurawe, pozniej pozostaje kompresor i sprawdzenie SMICa
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Czekajac Na Sobotę Masakra jak ja pier**le Ta Panna z dzieckiem, mężem i akcją gdzie tańczy z gołym beretem i chłopaki w kaszkietówkach macają ją po pipie to już patologia na ostro.
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 stary...czegoś takiego to nawet w sogo nie ma... kuoooorva
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 stary...czegoś takiego to nawet w sogo nie ma... kuoooorva Ty no jak laska za taniec bierze 200 zł i podejrzewam, że jej pracodawca w głębokim poważaniu czy jeden, a może dziesięciu tych obszczymurów włoży jej palca w pipę Mógłby przynajmniej postawic barierki, ale kogo to obchodzi.. laski robią za mięso armatnie i pewnie po występie ciągną sztyce za lekki hajs w loży VIP ( czytaj klita nad sceną ). Laska powinna schowac się pod kołdrę ze wstydu i nakryc pięcioma poduszkami, a nie udzielac wywiadu w TV
Rekomendowane odpowiedzi