Flyer Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 mozesz to zrobic na ori gadzetach... jest chyba instrukcja na forum nawet.
+mario31 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witajcie pytanko czy dziś jest zlocik i czy ktoś byłby z komputerkiem bo po mojej zabawie z Vagiem nie chce mi palic na zimnym a jak zapali to odpala bez problemów. Pomoże ktoś? Dzięki
Kamyk Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 orły orientuje sie któryś gdzie mozna niedrogo webasto załozyć do paździerza w W-wie ? no ciekawy temat też się nad tym zastanawiałem - jest bajka sprawa, kumpel miał w maździe 6 rewelka
Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 mozesz to zrobic na ori gadzetach... jest chyba instrukcja na forum nawet. zgadza się - ale po wymianie AQ stwierdzam że mam lewe ręce i po dyrektorsku chce żeby ktos się z tym babrał Kamyk - znalazłem firme w Raszynie : EBERSPAECHER ( chyba w ori idą ) - zestaw podstawowy 2500 pln + roczna gwarancja - z pilotem +1000 - z pilotem na bayerze ( tak że w domu widzisz temp. w środku auta i ustawiasz ile ma być etc.. ) + 1500 termin wolny na poniedziałek http://allegro.onet.pl/webasto-mokre-montaz-najtaniej-warszawa-i1283246127.html
+mario31 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Ponowie pytanie ma ktoś zapał do poprawienia moich błędów? Dzięki
Kamyk Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 mozesz to zrobic na ori gadzetach... jest chyba instrukcja na forum nawet. zgadza się - ale po wymianie AQ stwierdzam że mam lewe ręce i po dyrektorsku chce żeby ktos się z tym babrał Kamyk - znalazłem firme w Raszynie : EBERSPAECHER ( chyba w ori idą ) - zestaw podstawowy 2500 pln + roczna gwarancja - z pilotem +1000 - z pilotem na bayerze ( tak że w domu widzisz temp. w środku auta i ustawiasz ile ma być etc.. ) + 1500 termin wolny na poniedziałek http://allegro.onet.pl/webasto-mokre-montaz-najtaniej-warszawa-i1283246127.html tak jest, wiedziałem że 1000 ojro to absolutne minimum mają rozmach sq........y (to z siary)
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Aydaho podpytaj LagunaWRC z Rzeszowa...
Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Aydaho podpytaj LagunaWRC z Rzeszowa... racja - opis stzrelił za***isty
Kolkov Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 kokos też przecież rezał webasto u siebie
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 ja podlece zobaczyc jak to u niego wyglada bo furka naprawde robi sie kox
malik Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 mozesz to zrobic na ori gadzetach... jest chyba instrukcja na forum nawet. zgadza się - ale po wymianie AQ stwierdzam że mam lewe ręce i po dyrektorsku chce żeby ktos się z tym babrał Kamyk - znalazłem firme w Raszynie : EBERSPAECHER ( chyba w ori idą ) - zestaw podstawowy 2500 pln + roczna gwarancja - z pilotem +1000 - z pilotem na bayerze ( tak że w domu widzisz temp. w środku auta i ustawiasz ile ma być etc.. ) + 1500 termin wolny na poniedziałek http://allegro.onet.pl/webasto-mokre-montaz-najtaniej-warszawa-i1283246127.html To nie jest ORI zestaw. ORI integruje się z elektroniką auta i zarządzanie masz z menu na FIS a nie dodatkowych wyświetlaczy. Miałem tak w B6. Webasto to za***ista opcja. Jedyny mankament to dodatkowa rura wydechowa pod silnikiem. Czasami stojąc w korku wyglądało jakby mi się silnik palił
m@riucha Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 dokładnie, pisałem już moją historię jak na światłach leciał do mnie facet z gaśnicą w ręku z krzykiem że mi się auto pali na naszym paliwie niestety ale webasto strasznie dymi
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 orły orientuje sie któryś gdzie mozna niedrogo webasto załozyć do paździerza w W-wie ? Ostatnio podczas słynnych wycieczek z Adamooo zajechaliśmy w Poznaniu do chłopaka który miał ori webasto mokre od B8 za 200zł :gwizdanie: tylko że ono ponoć do B6 nie pasuje musi być eberspacher a to było WEBASTO.
kokos Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 mozesz to zrobic na ori gadzetach... jest chyba instrukcja na forum nawet. zgadza się - ale po wymianie AQ stwierdzam że mam lewe ręce i po dyrektorsku chce żeby ktos się z tym babrał Kamyk - znalazłem firme w Raszynie : EBERSPAECHER ( chyba w ori idą ) - zestaw podstawowy 2500 pln + roczna gwarancja - z pilotem +1000 - z pilotem na bayerze ( tak że w domu widzisz temp. w środku auta i ustawiasz ile ma być etc.. ) + 1500 termin wolny na poniedziałek http://allegro.onet.pl/webasto-mokre-montaz-najtaniej-warszawa-i1283246127.html ja u nich montowalem,zreszta na zdjeciu jest powietrzne a nie mokre ,sa dobrzy do montazu i koniec piesni,ku..rwa teraz bym to sobie sam ogarnal tylko trzeba miec wygodny kanal albo podnosnik,w klimatroniku sa wolne piny gotowe do podpiecia eber`a,a poza tym cala instalka jest niezalezna o instalki samochodu
adamooo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 macie pany co żeśmy stworzyli z oniakiem w niedziele
Norbi Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 orły orientuje sie któryś gdzie mozna niedrogo webasto załozyć do paździerza w W-wie ? Tak, w Otrębusach
adamooo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 d*pa średnio wyszła oniak zaszalał z cięciem
Rekomendowane odpowiedzi