PIXI Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 cholera akurat dzis sie ludzie nazjeżdzali jak w robocie zatrzymali... no ujnia. Nie pękaj , Mgtan ...... zawsze co wtorek Ktoś jest
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja tez chcialem wpasc, ale totalny brak czasu, nie ma to jak projekty 'na wczoraj'
PIXI Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja tez chcialem wpasc, ale totalny brak czasu, nie ma to jak projekty 'na wczoraj' Zapraszamy w przyszły wtorek .....
mgtan Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 się postaram wpaść wkońcu, bo narazie to ze dwie persony poznałem...
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja tez chcialem wpasc, ale totalny brak czasu, nie ma to jak projekty 'na wczoraj' Zapraszamy w przyszły wtorek ..... Bardzo mi milo ...a gdzie te spoty sa?
PIXI Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja tez chcialem wpasc, ale totalny brak czasu, nie ma to jak projekty 'na wczoraj' Zapraszamy w przyszły wtorek ..... Bardzo mi milo ...a gdzie te spoty sa? :polew:
kokos Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja tez chcialem wpasc, ale totalny brak czasu, nie ma to jak projekty 'na wczoraj' Zapraszamy w przyszły wtorek ..... Bardzo mi milo ...a gdzie te spoty sa? TORWAR, JEST TAM ZAWSZE PRZYNAJMNIEJ JEDEN
TFSI_fan Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Pany, bedzie moze ktos dzis przejezdzal kolo Szewczyka ? A co potrzeba, blisko mam.
Nosfer Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Strzała mordechaju pochwa heh.. pochwa zawsze łączy się z reklamą fitnessu
moskal Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 heh.. pochwa zawsze łączy się z reklamą fitnessu mi sie kojarzy z cieplutkim miejscem gdzie mozna włożyć pisiora
Nosfer Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 heh.. pochwa zawsze łączy się z reklamą fitnessu mi sie kojarzy z cieplutkim miejscem gdzie mozna włożyć pisiora :kox: :kox:
Nosfer Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Czy ktoś od nas pracuje lub ogarnia branżę TV ? Potrzebuję kupić Telewizor między 37”, a 42”. Telewizor tylko do PS3 i filmów z DVD, BR + filmy z kompa. Budżet do 2.500zł = macie pojęcie co kupić i gdzie najtaniej. Najlepiej w Wawie, bo może bym dzisiaj podjechał.. Może właśnie trwają jakieś promocje w MediaMarktach i innych ? TV 100mhz oczywiście..
moskal Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 najlepiej kupić w sklepach internetowych , jest o wiele taniej. jedz do sklepu ,wybierz sobie model który ci odpowiada i zamów w sklepie int
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 najfaniej kupuje sie w EURO RTV AGD. zamawiasz w sklepie internetowych ich, ceny sa o pare stowek nizsze, a odbierasz na miejscu u nich
moskal Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 zamawiasz w sklepie internetowych ich, ceny sa o pare stowek nizsze, a odbierasz na miejscu u nich :polew: :polew: nieźle
Rekomendowane odpowiedzi