Nosfer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dałny _________________________________________________ k**wa wydmuchałem sobie czujnik G62 :wallbash: Założyć to sk***ysyństwo to piekło..
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dałny _________________________________________________ ku***a wydmuchałem sobie czujnik G62 :wallbash: Założyć to sk***ysyństwo to piekło.. Ty co Ty masz z tą furą ?
Kolkov Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dałny _________________________________________________ ku***a wydmuchałem sobie czujnik G62 :wallbash: Założyć to sk***ysyństwo to piekło.. Ty co Ty masz z tą furą ? B6 :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kolkov - Przypomnieć Ci twoje B5 ? _________________________________________________ Wymieniałęm czujnik G62, i chyba źle go spiąłem spinką (chociaż nie wydaje mi się).. I po upalaniu w Piątek pierdylnęła mi woda przez ten czujnik.. Muszę go wsadzić w dziurę i zakleszczyć spinką, ale dojście tam to masakra - nawet ręka mi się ku***a nie mieści.. Nothing Special - po prostu muszę założyć czujnik..
Kolkov Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kolkov - Przypomnieć Ci twoje B5 ? fakt miałem parę zjebanych rzeczy, ale to była moja wina i ogarnąłem co trzeba teraz śmiga ją kolega i jest zadowolony a Twoje B6 z tego co słyszę to albo czujnik, albo srujnik, albo muł i nie chce jechać :gwizdanie: _________________________________________________ a co masz z tym lpg ? Nosfi z tego co słyszałem wszedł na ścieżkę wojenną z BlueLpg
moskal Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ty co Ty masz z tą furą ? ja sie nie dziwie nikomu kto ma przygody z autem , jak sobie przypomne parówe i "przeboje" z nia to mam dosyć Nosfer naprawiaj szybko i jedziemy jutro do Janek
Nosfer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 a Twoje B6 z tego co słyszę to albo czujnik, albo srujnik, albo muł i nie chce jechać :gwizdanie: No co ty.. Fura śmiga.. Wymieniłem termostat, bo padł.. (pech, bo kupiłem nowy, który był zjebany). Wymieniłem czujnik G62 - w Piątek puściła woda przez ten czujnik, bo się jakby obluzował.. Nie wiem czy to aż tak wiele ? Blue to zjeby - załatwię im odpowiednią reklamę. Nosfer naprawiaj szybko i jedziemy jutro do Janek Mam wszystko rozebrane, doście jest posrane, ale jutro z rana mam zamiar założyć.
Kolkov Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie wiem czy to aż tak wiele ? dżast dżołking Dude po prostu odkąd kupiłeś B6 to nie piszesz, nie dzwonisz
Nosfer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie wiem czy to aż tak wiele ? dżast dżołking Dude po prostu odkąd kupiłeś B6 to nie piszesz, nie dzwonisz Nie, no spoko.. Przecież nic nie mówię No to fakt.. Zmieniłem pracę, nie mam kontaktów na skrzynce -- odezwę się w Poniedziałek, mam nadzieję jutro odpalić auto - więc warto by było podjechać do Janek
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Blue to zjeby - załatwię im odpowiednią reklamę. Bo? Stary wee bo czuje się winny Mi tam dobrze ogarneli paszteta .. i nie powiem za następną furą też planuję się do nich wybrac po prostu odkąd kupiłeś B6 to nie piszesz, nie dzwonisz Odkąd się ożenił :naughty:
Nosfer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Bo? Stary wee bo czuje się winny Mi tam dobrze ogarneli paszteta .. i nie powiem za następną furą też planuję się do nich wybrac Temat nie na forum czy telefon Zbyt dużo pisania Ustawię się tutaj - http://www.alltop.pl/ - jak Buba podjedzie i potwierdzi pozytywne opinie.
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Bo? Stary wee bo czuje się winny Mi tam dobrze ogarneli paszteta .. i nie powiem za następną furą też planuję się do nich wybrac Temat nie na forum czy telefon Zbyt dużo pisania Ustawię się tutaj - http://www.alltop.pl/ - jak Buba podjedzie i potwierdzi pozytywne opinie. Jak wrócę do Pl do zgadamy się na na telefon lub na jakimś spocie się złapiemy to nawiniesz mi temat
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :hi: Jak się wczoraj nabiłem oj oj Nie siedzicie na karowej ?
AndyN Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 No co ty.. Fura śmiga.. Wymieniłem termostat, bo padł.. (pech, bo kupiłem nowy, który był zjebany). Wymieniłem czujnik G62 - w Piątek puściła woda przez ten czujnik, bo się jakby obluzował.. Nie wiem czy to aż tak wiele ? Przy wymianie nie podwinęła się albo została głębiej wciśnięta taka mała uszczeleczka za siakieś pińdziesiąt groszy? ============== http://ferraricollectionforsale.com/cars.html
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie siedzicie na karowej ? chyba onlajn
Buba Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Bo? Stary wee bo czuje się winny Mi tam dobrze ogarneli paszteta .. i nie powiem za następną furą też planuję się do nich wybrac Temat nie na forum czy telefon Zbyt dużo pisania Ustawię się tutaj - http://www.alltop.pl/ - jak Buba podjedzie i potwierdzi pozytywne opinie. jade do Mlawy, popierdolilo ludzi z cenami montazu LPG w warszawie
moskal Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 jade do Mlawy a jednak :naughty: :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 No co ty.. Fura śmiga.. Wymieniłem termostat, bo padł.. (pech, bo kupiłem nowy, który był zjebany). Wymieniłem czujnik G62 - w Piątek puściła woda przez ten czujnik, bo się jakby obluzował.. Nie wiem czy to aż tak wiele ? Przy wymianie nie podwinęła się albo została głębiej wciśnięta taka mała uszczeleczka za siakieś pińdziesiąt groszy? :?: Nie ma tam nic poza Oringiem. No chyba, że o nim mówiesz Jeśli o nim.. To nie - nie podwinęła się.
Buba Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Przeciez z nowym G62 daja nowy oring, stary sie wywala (wychodzi z czujnikiem). Ostatnio mialem dokladnie to samo, za szybko zalozylem czujnik i nie sprawdzilem czy dobrze sie "wpiął"
Rekomendowane odpowiedzi