poziek Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Czyli jeszcze nie bylo banana na twarzy u Adasia ? jedynie baki czuje ze ja musze sie zaczac rozgladac za kompresorem tylko po co 320 HP & 267 TQ G3 Supercharger System (2002-2005) Using the latest CAD technology, PES has created the G3 supercharger system for the Audi 3.0L 30V V6 (2002-2005). At the heart of the system is the PES cast aluminum intake manifold and an Eaton M62 supercharger. This roots-type positive displacement supercharger delivers instant boost. The Eaton supercharger is used as OEM equipment on Mercedes Benz, Aston Martin, and Jaguar automobiles. All brackets in the system are CNC machined from billet aluminum for strength and a perfect fit, then hard coat anodized for durability and beauty. The system is supplied complete with all parts necessary for installation, as well as a detailed installation manual and installation CD. The engines computer (ECU) controls all engine functions. The addition of forced induction necessitates enhanced fuel delivery to ensure the correct air/fuel ratio for performance and safety. PES has accomplished this through a combination of larger fuel injectors and ECU tuning. The system offers ultra smooth drivability, and near silent operation. The G3 system is the result of over 1000 hours of "real-time" road testing using data logging software. Our vehicles are tested under a wide variety of driving conditions ranging from "easy" daily commutes to severe track conditions. We also test our systems in a broad range of temperatures, from bitter winter cold to blazing summer heat. Testing is also conducted using both Dynojet and Mustang dynamometers. We are so confident in the reliability of the system that we offer a one year, unlimited mileage warranty. $5295 w skrocie 5295$
Lukas Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 ale to chyba juz bym musial gazik wywalic kurna 15 klockow i tylko 100 kucy ale w Polsce to ktos to zrobi ?
Lukas Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 W hameryce to fajnie maja tam to duzo tych silnikow jezdzi a u nas po takim czyms toz to bylaby S4
spanky Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 powiem tak : dołdowanie obecnie max 1.4 bara (docelowo 1.8), dawki paliwa zminiejszone w większosci zakresu, moment stępiony do 440Nm Jest rezerwa zapowiada sie ciekawie .... beda baty od TDI'ka .... ....
Norbi Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Adamowski musisz mnie przewieźć koniecznie.Obok nie staje, bo baciory dostane
Gość Murzyn Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 powiem tak : dołdowanie obecnie max 1.4 bara (docelowo 1.8), dawki paliwa zminiejszone w większosci zakresu, moment stępiony do 440Nm Jest rezerwa zapowiada sie ciekawie .... beda baty od TDI'ka .... .... oby, oby.chlopaki wczoraj (z wrazenia po xenonach) zapomnialem sie wogole spytac czy macie jakies wykresiki
Lukas Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 G3 Supercharger System jak nie to to zawsze mozna uturbic http://www.audi-sport.dk/audi_a4_3.0_turbo.htm
poziek Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 G3 Supercharger System jak nie to to zawsze mozna uturbic http://www.audi-sport.dk/audi_a4_3.0_turbo.htm w związku z tym, że nie masz mocnych korb i tłoków - odradzam turbo kompresor jest o wiele bardziej przyjazny dla twojego silnika
lukaszr Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Na sobotę w Wawie A ja mam takie źródło: Przeważnie się sprawdza Pozdrowionka Łukasz
wit.s Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Ty, no ja prognozę pogody pokazałem, a Ty wykresy z obecnych osiągów turbiny poźka
Gość Murzyn Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 hehe, no co Ty... poź juz ma sprawne turbulum
lukaszr Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Ty, no ja prognozę pogody pokazałem, a Ty wykresy z obecnych osiągów turbiny poźka To tak dla zmylenia przeciwnika. Teraz wszystko jest na podsłuchu w tym kraju to trzeba jakoś przekazywać sobie informacje Wiedziałem do czego zrobić nawiązanie z tą prognozą pogody, nieprawdaż
Lukas Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 A co tu taka cisza ? a wiem Adas kotlety tak jak zawsze, Poz rozpala grilla lub ewentualnie glaska Q, oniak byl ze mna u MT gdzie odbywal sie spot Aut "pedofili" a ile ich tam bylo ze 30 sztuk, Zólw to tak jak zawsze tnie komara a Wit ? pewnie prasuje koszulke na imprezke
Gość Murzyn Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Poź, Onniak i reszta ekipy WW - jak z jutrzejsza impreza? Dacie rade dojechac??
lukaszr Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Lukas, a czy Ty dzisiaj nie śmignąłeś mi przed nosem na Wolskiej w stronę Prymasa Tysiąclecia ???? Jezeli to Ty to pasów nie zmienia się na przejściu dla pieszych :grin:, bo inaczej panowie niebiescy :cool:
hornet Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Siema Jak tam się udała impreza u Pozia ?? Lukas jak zwulke nie piłeś ??
lukaszr Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Cześć Jak tam się udała impreza u Pozia ?? Lukas jak zwulke nie piłeś ?? Myślisz, ze już po imprezie ??? Przecież dopiero 22 :cool: Pewnie "czytają instrukcje obsługi" - 40 %...tzn...stron jest do przeczytania
Rekomendowane odpowiedzi