hornet Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 hahah nie zasnę dzisiaj ze śmiechu By the way - cała Polska widzie te foty :polew:
Lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 nastepnym razem poprosze o prawdziwy aparat z fleszem bo jakie tance i obroty byly tylko Poz cos Krzywo wywijal bo raz krecil 5 razy w prawo a pozniej tylko 2 w lewo cytat czyj ? "dzisiaj to widze ze nawet stabilizacja obrazu nie pomaga"
hornet Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 :polew: :polew: Nie no już nie mogę ... ale jakoś winnych nie widzę ( ciekawe gdzie się podziali ) hmm
hornet Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 czyli można powiedzieć iż odbyło sie standing party :polew:
poziek Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 co do standing party to niech się Witek z Żoną wypowie
Lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Witek z Żoną wypowie ale dzieki temu ile mu weszlo pol rozna opierniczyl nawet kielby zabraklo dla oniaka i musial od Pozia ukrasc z talerza
hornet Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 hahah to jeszcze tak nie było żeby żarcia brakowało - Wiciu nie znałem Cię z tej strony
T-żółw Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 hehehe oniak chyba mocno zmeczony do sie nic nie odzywa cholera na dzisiejszym grilu u znajomych...spalem , prawie nic nie jadlem, nic nie pilem, nawet browca nie strzelilem dobranoc dziewczynki..ladnie tanczylyscie
SebMis Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 http://www.ufoto.pl/konkurs/index.php?sub=foto&foto_id=1817 głosujcie wszyscy ile wlezie na moją małą gwiazdę jak wygra stawiam piwo to ja w ramach konkurencji pochwale się swoim (johny walkerem): http://www.ufoto.pl/konkurs/index.php?sub=foto&foto_id=1263
Lukas Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 dobranoc dziewczynki..ladnie tanczylyscie Żółwik ty tez wpadles ze daw razy w rytmy lambady Panowie jutro spot tak jak zawsze ! to info dla nowych
wit.s Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Witek z Żoną wypowie ale dzieki temu ile mu weszlo pol rozna opierniczyl nawet kielby zabraklo dla oniaka i musial od Pozia ukrasc z talerza Ty, Lukas, no nie piernicz ..ladnie tanczylyscie NIe przyznaję się, nie pamiętam. A jak nie pamiętam, to nie było
hornet Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Wiciu ja nic nie będę mówił ale z tego co się orientuję to winny się tłumaczy Wiciu jakoś wątek konkursu na emotkę focha .. cisza jak makiem zasiał, czyżbym przespał finał
lukaszr Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 jesli kolo 13 to ja Zdążyłem tak jakoś zauważyć tylko twarz i numer rejestracyjny
wit.s Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Wiciu jakoś wątek konkursu na emotkę focha .. cisza jak makiem zasiał, czyżbym przespał finał Nieeeeeeeeeeee, oczywiście, ze nie. Troche czasowo się rozjechałem. Jutro będzie info o nagrodach, do kiedy konkurs trwa i od kiedy tylko głosowanie.
T-żółw Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 uuuu ...cisza..przed burza no dziewczynki co slychac..ide po piwko..bo wczoraj mi nie wchodzilo
T-żółw Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 no ale w sobote to piles jak wode heheh jasne pychotka bylo tylko niepotrzebnie finlandie zaczalem popijac
Rekomendowane odpowiedzi