poziek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 było w zeszłym roku mcm ale jakoś nigdy się nie nudzi
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 wiadomo :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:56_________________________________________________każdy by chciał mieć taką choinkę
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 wiadomo :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:56_________________________________________________każdy by chciał mieć taką choinkę Zapuść sobie zamiast codziennie golić pipkę :polew: :polew: To i tak Ci nie pomoże w znalezieniu męża :polew:
malik Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Typowa pokazówka. Godzina lotu takiej maszyny to koszt rzędu kilkunastu tysięcy PLN. Absolutnie nieopłacalne. Godzina lotu Sokoła to 5000 zł po kosztach Uwzględniając wszystko? (paliwo, pensje załogi, amortyzację, serwis, itd)? To bardzo tania maszyna w takim razie.
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 popros żone... to Ci wychoduje, a Ty ubierzesz
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 wiadomo :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:56_________________________________________________każdy by chciał mieć taką choinkę Zapuść sobie zamiast codziennie golić pipkę :polew: :polew: To i tak Ci nie pomoże w znalezieniu męża :polew: i kto to mówi, największa pipka na warsiawskich :polew: :polew: popros żone... to Ci wychoduje, a Ty ubierzesz już ubrałem
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 oj ale ty masz radoche radochę mam jak takie półpiździe jak ty daje się wyprowadzić z równowagi - fakt w twarz z plaskacza a to kolejny dowód, że z ciebie zwykła piczka... sugeruję skonsultuj się ze swoimi babskimi psiapsiółkami jak lać, żeby było dobrze :polew: :polew: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:46_________________________________________________ pedały tak mają co zrobisz :kox: :kox: :kox: babska pepla :polew: :doh1: Lać to ja wiem jak ale takich Ciot jak ty nie opłaca sie lać inaczej Obrażanie innych użytkowników forum
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ostatnio dowiedzialem sie, ze ponad 50% kierowcow BMW nie wie, ze ma tylni naped... :kox:
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ostatnio dowiedzialem sie, ze ponad 50% kierowcow BMW nie wie, ze ma tylni naped... :kox:
malik Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 czy jest sens sie bawic w aso dla samego papierka? i tak kazdy przyjedzie z miernikiem wazne zeby kogos dobrego znalezc kto to zrobi teraz Pytanie tylko kogo.. Boberek jak tam u Ciebie z dostępnością? malik robil blacharke u jakiegos speca i mowil ze spoko, boberek cos tez sie chwalil ostatnio wiec ich pytaj Wilanów - dobry ale czasami ciężko z terminami - 604 511 849 Stare Babice - też niezły, ale lekko spierdolił polerkę maski w S4 - 502 271 334 , jak powiesz że z klubu Audi A4 to da małą zniżkę
truckmaniac Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ostatnio dowiedzialem sie, ze ponad 50% kierowcow BMW nie wie, ze ma tylni naped... :kox: Blisko 80% http://www.autokrata.pl/artykul/czy-bmw-1-ma-przedni-naped-8250
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Lać to ja wiem jak ale takich Ciot jak ty nie opłaca sie lać inaczej To lej z plaskacza Jak ci oddam to zobaczymy jak się będziesz wtedy uwijał, tłuscioszku
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Lać to ja wiem jak ale takich Ciot jak ty nie opłaca sie lać inaczej To lej z plaskacza Jak ci oddam to zobaczymy jak się będziesz wtedy uwijał, tłuscioszku nie wiem czy zdążysz bo pewnie najpierw zsikasz sie w gacie
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie wiem czy zdążysz bo pewnie najpierw zsikasz sie w gacie coś ty odsikam się wcześniej, a żebym nie zesrał się ze śmiechu to wsadzę sobie korek w d*pę
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie wiem czy zdążysz bo pewnie najpierw zsikasz sie w gacie coś ty odsikam się wcześniej, a żebym nie zesrał się ze śmiechu to wsadzę sobie korek w d*pę spoko wiadomo jak lubisz zwieracze Ci nie trzymają ?? to do lekarza idz
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie wiem czy zdążysz bo pewnie najpierw zsikasz sie w gacie coś ty odsikam się wcześniej, a żebym nie zesrał się ze śmiechu to wsadzę sobie korek w d*pę :polew: :polew: :polew: oj wy pojebani jesteście
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 spoko wiadomo jak lubisz dla ciebie Bober to ja się aż tak poświęcę :kox:
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 spoko wiadomo jak lubisz dla ciebie Bober to ja się aż tak poświęcę :kox: spoko jak se tam chcesz masz to na codzień więc co to za poświęcenie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi