bajk Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 mądry wybór - rodzina się nie rozpadnie
ono Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kaaarwa Norbi znalazłem , cała chatę przetrzepalem były w szufladzie z garami , hyhyhy
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kaaarwa Norbi znalazłem , cała chatę przetrzepalem były w szufladzie z garami , hyhyhy czyli miałeś obawy :polew:
ono Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Różnie to k**wa bywa , hehe Odpalilem fiuta , jak to pięknie chodzi , czekam na drogę bez soli i buuttt . Kalii , nie kupuj klekota , to syf i śmierdzi gównem .
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kalii , nie kupuj klekota , to syf i śmierdzi gównem . :polew: :polew:
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale był dzisiaj zajebiaszczy spociosz :good: Kurde dawno na takim nie byłem. WDK on T
kaczuszka1006 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Hej Własnie sie zastanawiamy z chlopakiem czy jako tzw."świerzaczki" mozemy do was wpasc za tydzien do Arkadii i czy dalej sie spotykacie w tym samym miejscu jak na stronce pierwszej jest napisane???Czy nastapily jakies zmiany??? Jezeli nas przygarniecie pod swoje skrzydelka to bylo by fajnie:) pzdr
kokos Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Poziek tylko jezdzi caly czas na torwar,nawet pisal ze byl fajny spot ,ale reszta smiga do Arkadii,ja sie dopiero na kwadrat wbilem
moro99 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Hej Własnie sie zastanawiamy z chlopakiem czy jako tzw."świerzaczki" mozemy do was wpasc za tydzien do Arkadii i czy dalej sie spotykacie w tym samym miejscu jak na stronce pierwszej jest napisane???Czy nastapily jakies zmiany??? Jezeli nas przygarniecie pod swoje skrzydelka to bylo by fajnie:) pzdr generalnie 1szy post jest zawsze modyfikowany gdy nastepuja zmiany w lokacji spotowej wiec zawsze aktualny dobra pany gasze swiatlo - SPAC !!!!
ono Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Szkoda że z chłopakiem , no ale zapraszamy zapraszamy
PIXI Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wiola :> dawaj dawaj , chłopaka zostaw w domu :gwizdanie: a jak nie to go na zakupy do centrum wyślesz :> [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 00:50_________________________________________________ Szkoda że z chłopakiem , no ale zapraszamy zapraszamy Cicha woda ...... :polew:
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Szkoda że z chłopakiem , no ale zapraszamy zapraszamy w przeszłości to nie był żaden problem także nie widzę problemu na przyszłość :naughty: :kox: :tongue4: :polew:
Kamyk Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 :sick3: :sick3: :sick3: moskal, no co ty - w środku tygodnia alkoholizm ?? to karygodne BTW -
Buba Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 :sick3: :sick3: :sick3: moskal, no co ty - w środku tygodnia alkoholizm ?? to karygodne a Ty od razu że pijany. a może się czymś zatruł
lukaszr Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a Ty od razu że pijany. a może się czymś zatruł Alkoholem ? :naughty:
Norbi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja tam alkoholu nie tykam w ogóle i problem nie istnieje.
Kamyk Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a Ty od razu że pijany. a może się czymś zatruł Alkoholem ? :naughty: od razu tam alkoholem gorzołom zwykłom :polew:
Rekomendowane odpowiedzi