moskal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 jeszcze sobie coś połamiesz hahaha o to mi bardziej chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 halo panowie! nie znacie takich miejsc ,co z wami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 halo panowie! nie znacie takich miejsc ,co z wami?? niet my jesteśmy grzeczni, wracamy do domu przed 21. czasami mamy problemy, żeby na spocie dłużej posiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a gdzie wczoraj balowanko było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a gdzie wczoraj balowanko było? tutaj: http://www.sogoclub.pl/index_pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 halo panowie! nie znacie takich miejsc ,co z wami?? niet my jesteśmy grzeczni, wracamy do domu przed 21. czasami mamy problemy, żeby na spocie dłużej posiedzieć dokładnie , ogólnie j**ane pantofle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 właśnie widzę ,to ja was nie będę demoralizować :>[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ a gdzie wczoraj balowanko było? tutaj: http://www.sogoclub.pl/index_pl.html dziękuję bardzo ps.głodnemu chleb na myśli(pisząc delikatnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ps.głodnemu chleb na myśli(pisząc delikatnie) wczoraj właśnie się żaliłem, że bym coś wylizał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 widzę ,że poziom rozmowy się obniża [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 20:10_________________________________________________ ps.głodnemu chleb na myśli(pisząc delikatnie) wczoraj właśnie się żaliłem, że bym coś wylizał coś a nie kogoś :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 obniża? to tylko delikatna zapowiedź realiów z jakimi masz zamiar się zmierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 coś a nie kogoś :>? coś, komuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 no i MU znowu do przodu we do what we want :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 no i MU znowu do przodu we do what we want :good: pileś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja piłam i piję [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 20:22_________________________________________________no i zostałam sama wszyscy uciekli ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 nikt nie uciekł. Ja w każdym razie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 no i MU znowu do przodu we do what we want :good: pileś może dwa kieliszeczki - kolejna nalewka mi właśnie dojrzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :gwizdanie:to o czym teraz pogadamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a o czym wolisz? ja to prawie o wszystkim moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 nie wiem rzuć jakis temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja rozumiem ciężko u was z kasiorką na taxi do domu :polew:dlatego szukacie taxi za free ciekawe ile by krzyknął z Arkadii do Grodziska - zumi pokazuje 34km Trzeba mieć znajomego taxiarza mnie tam po całym mieście ziomek wozi za 20 zł i jeszcze odpowiednie miejscówki zna. Nie będę Ci tłumaczy jakie ponieważ to szlak dla zawodowców i jeszcze sobie coś połamiesz hahaha albo nieznajomego i lecisz z nim na kolo fortuny-taniej nie znajdziesz halo panowie! nie znacie takich miejsc ,co z wami?? bo my tylko tam gdzie mozna tanio sie sponiewierac,ale to juz kwestia genow i patologicznego dziecinstwa w biednych dzielnicach:gwizdanie: właśnie widzę ,to ja was nie będę demoralizować :>[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ ciezko by bylo ps.głodnemu chleb na myśli(pisząc delikatnie) wczoraj właśnie się żaliłem, że bym coś wylizał dupe? ktos tam sie wczoraj chwalil ze lizal :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi