malik Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 halo panowie! nie znacie takich miejsc ,co z wami?? Z polotem: New Orleans ul.Zgoda 11 Bardzo polecam Troche z mniejszym polotem: Nine Club ul.Kredytowa 9 Lemoniada ul.Zgoda 9
MoorPH Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie i Pani (tak ta jedna jedyna) mam zaszczyt uroczyście poinformować że w najbliższy wtorek pojawię się na spociku nowym dziś zakupionym nabytkiem o miłym pseudonimie szara szczała
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie i Pani (tak ta jedna jedyna) mam zaszczyt uroczyście poinformować że w najbliższy wtorek pojawię się na spociku nowym dziś zakupionym nabytkiem o miłym pseudonimie szara szczała no i ? :naughty:
Norbi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 :gwizdanie:to o czym teraz pogadamy? O caiachaniu koniecznie.To kiedy ostatnio się ciachałaś , bo Poziek miesiąc temu
kokos Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 :gwizdanie:to o czym teraz pogadamy? O caiachaniu koniecznie.To kiedy ostatnio się ciachałaś , bo Poziek miesiąc temu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 :gwizdanie:to o czym teraz pogadamy? O caiachaniu koniecznie.To kiedy ostatnio się ciachałaś , bo Poziek miesiąc temu 3 tygodnie ty zwiędły farfoclu
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie i Pani (tak ta jedna jedyna) mam zaszczyt uroczyście poinformować że w najbliższy wtorek pojawię się na spociku nowym dziś zakupionym nabytkiem o miłym pseudonimie szara szczała nie SZCZAŁA tylko siusiała, oszołomie jeden
Italiano Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 :polew: Dobijacie Mnie dzisiaj tymi dzisiejszymi postami
Reggi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 na bank nic sie nie zmieniło , bo towarzystwo sie nie zmienia , ciągle jest to samo i wszyscy maja lekko nasrane Wcale , że niee ee ps.głodnemu chleb na myśli(pisząc delikatnie) wczoraj właśnie się żaliłem, że bym coś wylizał Ma kandydatkę dla Ciebie :naughty: 3 tygodnie ty zwiędły farfoclu Tyranie gruchy się nie liczy
Italiano Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Doszły Mnie słuchy że podobno PIXI nie zapłacił za rachunek
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 to dziadek PIXI się pojawił ???????????????? :shocked:
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ma kandydatkę dla Ciebie :naughty: szfagierke ?
Reggi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ma kandydatkę dla Ciebie :naughty: szfagierke ? Niet lepiej... Jest taka jedna blond suka z spojrzeniem w oczach zawodowej penery Obstawiam, że jebie się książkowo i lubi od tylca :naughty:
adamooo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 to dawaj foty..napewno masz ją na nk
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ma kandydatkę dla Ciebie :naughty: szfagierke ? Niet lepiej... Jest taka jedna blond suka z spojrzeniem w oczach zawodowej penery Obstawiam, że jebie się książkowo i lubi od tylca :naughty: daj namiar na PW
Reggi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 to dawaj foty..napewno masz ją na nk Stary... ja nie mam NK daj namiar na PW Podrzucę Ci z FB
MoorPH Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 no i ? :naughty: No i to znak dla Ciebie żebyś się nie pojawiał w swoim słynnym dresiku Oczywiście żebyś nie był poszkodowany wpadnę jednocześnie do Ciebie na Torwar.. Albo specjalnie dla Ciebie przeniesiemy na ten jeden jedyny raz spota na Torwar [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 23:34_________________________________________________ nie SZCZAŁA tylko siusiała, oszołomie jeden Oj wybacz, Miszczu :gwizdanie:
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Podrzucę Ci z FB FB ?? to takie niepełne FBI ?? :laghing2:
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 No i to znak dla Ciebie żebyś się nie pojawiał w swoim słynnym dresiku jak Ty wpadasz na spocik, to jest więcej niż pewne, że mnie nie zobaczysz :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi