malik Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 halo panowie! nie znacie takich miejsc ,co z wami?? Z polotem: New Orleans ul.Zgoda 11 Bardzo polecam Troche z mniejszym polotem: Nine Club ul.Kredytowa 9 Lemoniada ul.Zgoda 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie i Pani (tak ta jedna jedyna) mam zaszczyt uroczyście poinformować że w najbliższy wtorek pojawię się na spociku nowym dziś zakupionym nabytkiem o miłym pseudonimie szara szczała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie i Pani (tak ta jedna jedyna) mam zaszczyt uroczyście poinformować że w najbliższy wtorek pojawię się na spociku nowym dziś zakupionym nabytkiem o miłym pseudonimie szara szczała no i ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :gwizdanie:to o czym teraz pogadamy? O caiachaniu koniecznie.To kiedy ostatnio się ciachałaś , bo Poziek miesiąc temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :gwizdanie:to o czym teraz pogadamy? O caiachaniu koniecznie.To kiedy ostatnio się ciachałaś , bo Poziek miesiąc temu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :gwizdanie:to o czym teraz pogadamy? O caiachaniu koniecznie.To kiedy ostatnio się ciachałaś , bo Poziek miesiąc temu 3 tygodnie ty zwiędły farfoclu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :polew: :polew: jeblem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie i Pani (tak ta jedna jedyna) mam zaszczyt uroczyście poinformować że w najbliższy wtorek pojawię się na spociku nowym dziś zakupionym nabytkiem o miłym pseudonimie szara szczała nie SZCZAŁA tylko siusiała, oszołomie jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :polew: Dobijacie Mnie dzisiaj tymi dzisiejszymi postami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 na bank nic sie nie zmieniło , bo towarzystwo sie nie zmienia , ciągle jest to samo i wszyscy maja lekko nasrane Wcale , że niee ee ps.głodnemu chleb na myśli(pisząc delikatnie) wczoraj właśnie się żaliłem, że bym coś wylizał Ma kandydatkę dla Ciebie :naughty: 3 tygodnie ty zwiędły farfoclu Tyranie gruchy się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Doszły Mnie słuchy że podobno PIXI nie zapłacił za rachunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 to dziadek PIXI się pojawił ???????????????? :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ma kandydatkę dla Ciebie :naughty: szfagierke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ma kandydatkę dla Ciebie :naughty: szfagierke ? Niet lepiej... Jest taka jedna blond suka z spojrzeniem w oczach zawodowej penery Obstawiam, że jebie się książkowo i lubi od tylca :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 to dawaj foty..napewno masz ją na nk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ma kandydatkę dla Ciebie :naughty: szfagierke ? Niet lepiej... Jest taka jedna blond suka z spojrzeniem w oczach zawodowej penery Obstawiam, że jebie się książkowo i lubi od tylca :naughty: daj namiar na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 to dawaj foty..napewno masz ją na nk Stary... ja nie mam NK daj namiar na PW Podrzucę Ci z FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 no i ? :naughty: No i to znak dla Ciebie żebyś się nie pojawiał w swoim słynnym dresiku Oczywiście żebyś nie był poszkodowany wpadnę jednocześnie do Ciebie na Torwar.. Albo specjalnie dla Ciebie przeniesiemy na ten jeden jedyny raz spota na Torwar [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 23:34_________________________________________________ nie SZCZAŁA tylko siusiała, oszołomie jeden Oj wybacz, Miszczu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Podrzucę Ci z FB FB ?? to takie niepełne FBI ?? :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 No i to znak dla Ciebie żebyś się nie pojawiał w swoim słynnym dresiku jak Ty wpadasz na spocik, to jest więcej niż pewne, że mnie nie zobaczysz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi