marcinek81r Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Dwóch dziadków z chorobą Parkinsona licytuje się, u którego choroba jest bardziej zaawansowana: - Ja to z całego dużego czajnika wody to ledwo zdołam pół szklanki herbaty zaparzyć, bo całą resztę rozlewam dookoła - To nic Heniu! Ja, zanim skończę sikać to się przynajmniej dwa razy spuszczam.
Korzeń Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 fajna kiera http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-v6-quattro-C14091445.html[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 08:38_________________________________________________aaa, u Witka wczoraj byłem, wgrał mi nowy program
HeresR32 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 fajna kiera http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-v6-quattro-C14091445.html[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 08:38 wspaniala tylko lakier powinien byc rozowy
moskal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 aaa, u Witka wczoraj byłem, wgrał mi nowy program nie świruj pawiana , przeciez masz wolnossaka a ich sie nie czipuje :naughty:
PARAF Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 fajna kiera http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-v6-quattro-C14091445.html[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 08:38 wspaniala tylko lakier powinien byc rozowy Z taką kierą to odrazu +25 KM...
Przemots Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 aaa, u Witka wczoraj byłem, wgrał mi nowy program nie świruj pawiana , przeciez masz wolnossaka a ich sie nie czipuje :naughty: Swap na 1Z zrobił
moskal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 aaa, u Witka wczoraj byłem, wgrał mi nowy program nie świruj pawiana , przeciez masz wolnossaka a ich sie nie czipuje :naughty: Swap na 1Z zrobił A to sory , szacun kox motor
hornet Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Kali na program podjechał :> chyba rowerem - auto jeszcze we Wro
HeresR32 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 kali to moze :polew: chlopak poprostu sie dobrze urodzil i tyle przeciez to nie jego wina
.i.KALI.i. Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Kali na program podjechał :> Pisałem, że w dobrym stanie auto kupuje DPF działa jak trzeba :> jaką farbą malowac środki lamp i jak sie do tego zabrać? zderzaka nie musze zwalać, zeby wyjąć lampy? potem rozgrzewam klej, rozklejam i co dalej? a potem czym to skleić znowu, żeby sie trzymalo, nie ciekło i nie parowało?
hornet Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Kali na program podjechał :> Pisałem, że w dobrym stanie auto kupuje DPF działa jak trzeba :> jaką farbą malowac środki lamp i jak sie do tego zabrać? zderzaka nie musze zwalać, zeby wyjąć lampy? potem rozgrzewam klej, rozklejam i co dalej? a potem czym to skleić znowu, żeby sie trzymalo, nie ciekło i nie parowało? Zostaw te lampy bo jak zaczniesz rezać to będziesz szukał nowych .... będziesz mógł wymienić na te z białymi kierunkami
Rekomendowane odpowiedzi